Elítélendő ha egy otthonról dolgozó nő alkalmaz takarítónőt és babysittert?
Semmiképp nem elítélendő, de lehet olyan a helyzetetek, hogy abszolút szükségtelen (luxus) és olyan is, hogy bár valóban szükséges lenne, de nem engedhetitek meg magatoknak. Nem írtál részleteket, hogy miért nem tetszik a férjednek.
Nem mindegy, hogy te mennyit dolgozol, mennyit dolgozik a férjed, mekkora a lakás, tehát mennyi a házimunka, a gyerek jár-e bölcsibe/oviba, milyen az anyagi helyzetetek.
Az én férjem itthonról dolgozik, nincs itthon vele a gyerek, mégsem várom el tőle, hogy bármilyen házimunkát végezzen, hiszen pontosan tudom, hogy napi 10-12 órákat dolgozik. A házimunkát elvégzem én, nem olyan vészesen sok. Simán megcsinálom teljes munkaidős állás mellett, ahogy sokan mások is. Szerintem luxus lenne, ha takarítónő járna hozzánk. A gyerekünkre sem vigyázott még soha bébiszitter.
Miért nem tetszik? A mérce nála az édesanyja aki fárasztó gyári munka mellett is megtudta csinálni mindazt amire én embert fogadok.
Gyerek? Másfél éves
Munka: Napi 6-8 órás munka laptoppal
Babysitter minek? Vannak olyan helyzetek mikor elmennék fodrászhoz, kozmetikushoz, edzeni, bevásárolni, barátnőkkel vacsorázni vagy csak dolgoznék nyugalommal és nem tudom megoldani a felügyeletet.
Mindez havonta 60.000 forintba kerül ( heti 1x nagytakarítás + gyerekfelügyelet amikor kell).
Nincs ebben semmi rossz.
Én ha tehetném kifizetnék inkább pénzt egy takarítónak aki kitakarít, mos, mosogat, csak hogy ne az én időm teljen vele. Pedig egyedülálló férfi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!