Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elítélendő ha egy otthonról...

Elítélendő ha egy otthonról dolgozó nő alkalmaz takarítónőt és babysittert?

Figyelt kérdés
Bevásárol, mos, vasal és megfőz de a takarításra nem marad ideje és nem is szeret takarítani. Otthonról dolgozik igy önmaga osztja be az idejét de szüksége van babysittere is azokra az órákra amikor nem tudja megoldani a kicsi felügyeletét.
2016. okt. 7. 13:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%
Akkor takarítson a férjed, ennyi :-)
2016. okt. 7. 14:05
 12/19 anonim ***** válasza:
63%
És bölcsibe adta a fiát esetleg. Valamin biztos, hogy spórolt az idővel. Ha Te keresed meg azt a pénzt és arra költöd, hogy jobb életminősége legyen a családnak akkor a helyedben nagyon bántónak találnám a férjem részéről, hogy leszól érte. Szerintem tisztázd vele mielőbb, hogy mi a valódi gondja, mert ez valószinüleg csak kifogás. Pl. azért, mert a tökéletes nő képébe (amilyennek téged szeretne látni) nem fér bele. Vagy csak nem szereti az idegeneket a lakásban. Segits neki kideriteni, mert az ilyen apróságokból komoly viták, sőt ellenségeskedések lehetnek úgy, hogy azt se tudjátok mitől van.
2016. okt. 7. 14:41
 13/19 anonim ***** válasza:

Semmiképp nem elítélendő, de lehet olyan a helyzetetek, hogy abszolút szükségtelen (luxus) és olyan is, hogy bár valóban szükséges lenne, de nem engedhetitek meg magatoknak. Nem írtál részleteket, hogy miért nem tetszik a férjednek.

Nem mindegy, hogy te mennyit dolgozol, mennyit dolgozik a férjed, mekkora a lakás, tehát mennyi a házimunka, a gyerek jár-e bölcsibe/oviba, milyen az anyagi helyzetetek.

Az én férjem itthonról dolgozik, nincs itthon vele a gyerek, mégsem várom el tőle, hogy bármilyen házimunkát végezzen, hiszen pontosan tudom, hogy napi 10-12 órákat dolgozik. A házimunkát elvégzem én, nem olyan vészesen sok. Simán megcsinálom teljes munkaidős állás mellett, ahogy sokan mások is. Szerintem luxus lenne, ha takarítónő járna hozzánk. A gyerekünkre sem vigyázott még soha bébiszitter.

2016. okt. 7. 14:53
 14/19 A kérdező kommentje:

Miért nem tetszik? A mérce nála az édesanyja aki fárasztó gyári munka mellett is megtudta csinálni mindazt amire én embert fogadok.

Gyerek? Másfél éves

Munka: Napi 6-8 órás munka laptoppal

Babysitter minek? Vannak olyan helyzetek mikor elmennék fodrászhoz, kozmetikushoz, edzeni, bevásárolni, barátnőkkel vacsorázni vagy csak dolgoznék nyugalommal és nem tudom megoldani a felügyeletet.

Mindez havonta 60.000 forintba kerül ( heti 1x nagytakarítás + gyerekfelügyelet amikor kell).

2016. okt. 7. 18:41
 15/19 anonim ***** válasza:
ha kifizetsz 60.000ft ot 1 nap takarításért bárki elválalja :D
2016. okt. 7. 19:12
 16/19 A kérdező kommentje:
Heti 1x nagytakarítás ez egy hónapban 4 alkalom legalább. 6.000 forint/ alkalommal számolva 24.000 forint. 36.000 marad a gyerekvigyázásra ami 1.500/ órával számolva 24 óra aki egy hónapra lebontva nem olyan sok.
2016. okt. 7. 19:49
 17/19 anonim ***** válasza:

Nincs ebben semmi rossz.

Én ha tehetném kifizetnék inkább pénzt egy takarítónak aki kitakarít, mos, mosogat, csak hogy ne az én időm teljen vele. Pedig egyedülálló férfi vagyok.

2016. okt. 7. 20:49
 18/19 anonim ***** válasza:
17. Én is olyan vagyok, itthon alig takarítok, de melóba anyira uncsi dolgom van hogy unalmamba fényesre mosok mindent :D
2016. okt. 8. 08:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem elitélendő. Nálunk sem feleségem takarít, hanem takarítónő, és ő főz, mos, vásárolni jár. Mára már családtagnak tekintjük. 14 éve került hozzánk, az akkor 4 éves kisfiával, nálunk laknak mindketten azóta, a férje elhagyta sajnos. Ma már a fia is 18 éves, ő a kertet és udvart rendezi, autót mos meg a többi férfi munkát.
2016. dec. 4. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!