Miért töri magát sok ember, miért ficánkol, ha úgy sem jut egyről a kettőre?
Soha nem tudhatod, mikor történik valami pozitív az életedben, amit talán azért szalasztasz el, mert nem tettél erőfeszítést.
Azt is megtanultam, hogy beleszarni mindenbe és később szívni a következményeit több energiába telik, mint beletenni valamibe a munkát, és utána élvezni az előnyeit. Nem másért, magamért.
Azért nem sikerül semmi!
Légy egy kicsit bizakodóbb, légy egy kicsit kitartóbb, tégy meg mindent azért, hogy amit szeretnél elérni, az meg legyen neked.
Ilyen hozzá állással, ami nálad most van, ne csodálkozz, hogy ott vagy, ahol éppen vagy!
És ha ezen nem változtatsz, ott is maradsz!
Hozzáállás kérdése. Ha már eleve úgy kezdel hozzá valamihez, hogy úgysem fog sikerülni, akkor "Legyen néked a te hited szerint", és valóban nem fog sikerülni.
Ha azt mondod, hogy addig nem hagyom abba, amíg össze nem hozom, amíg meg nem csinálom, mert képes vagyok rá, akkor is "Legyen néked a te hited szerint!"
Mert hogy minden dolog végkimenetele, a siker és a kudarc is fejben dől el. Csak rajtad áll, hogy kezdel hozzá, és mit gondolsz önmagadról: meg tudod-e csinálni, és akkor meg is csinálod, vagy csak úgy állsz a munkához, hogy más is hozzáférjen...
#5: Ti ezeket amúgy el is hiszitek? Az égvilágon semmi logika nincs abban, hogy sikerülni fog valami azért, mert akarom. Akkor sincs garancia, ha teszek érte.
Hányszor, de hányszor mentem be úgy vizsgára, hogy úgysem sikerül és jöttem ki úgy, hogy meglett... A logikátok alapján miért sikerült? Feladtam, nem érdekelt és tádám, mégis összejött...
És hány, de hány embert látok, aki küzd és akar, de nem megy a dolog. Mert egyszerűen nincs szerencséje, nincs lehetősége vagy bármi hasonló.
Ha pl. 1 hónapig lottózok, lényegtelen, hogy mit gondolok arról, hogy sikerül e. A szerencsén fog múlni.
6-osnak van igaza! teljesen mind1 mennyire vagy lelkes vagy elszánt - az élet kiszámíthatatlan, bármi közbe jöhet - pl nagyon jól felkészültem egyszer 1 vizsgámra, elindultam és közlekedési dugó miatt lekéstem... pont akkor, és annyi ideig állt az egész forgalom -.-
amikor jól kerestem, annak sem tudtam mindig örülni - mert hiába van pénzem, ha a boltban pont elfogyott az a termék amit venni akartam stb... stb.
Ennyi erővel élni is minek.. Bármikor elcsaphat egy autó vagy szívrohamot kaphatsz..
Lehet mindenen sajnálkozni, meg sem próbálni elérni valamit, mert úgyse megy. Az ilyen emberek is kellenek a társadalomba. Csak aztán ne bántsák azokat, akik az orruk elől veszik el majd a lehetőséget, mert ők nem nyúltak érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!