Kamasz hülyegyerek leállítására valamilyen ötlet?
Sziasztok!
A szitu a következő: a fiam osztályába (5.) jár egy 14 éves, többször bukott hülyegyerek. Lökdösi az osztálytársait, kötekszik, stb. Ami viszont durva, hogy a fiamnak azt mondta, hogy hú de megerőszakolná az anyját. Mármint a fiam anyját. Nem élünk már együtt, ezért nem a párom. Hirtelen eldurrant az agyam, majdnem megkerestem a gyereket és beletapostam a földbe, de szerencséjére visszamondhatatlan programom volt. Ti mit tennétek az én helyemben?
Az ilyen dolgokat nem lehet pik-pak elintézni. Beszélj a tanárral, igazgatóval, hülyegyerek szüleivel (vagy a gondozóival). Fenyítsd be őket.. Megpróbálhatod felvenni a kapcsolatot a többi gyerek szüleivel is, hogy csoportosan fenyegetőzzetek :)
A srácodat meg írasd be bokszolni, ketrecharcolni, vagy mittomén, csak szokja a testi konfrontációt, attól fejlődik az önbizalma és a magabiztos kiállása.
jól pofán kéne csapni de istenesen.
Viszont abból bajod lehet mert a végén még te leszel a gonosz gyermekbántalmazó....
Én mennék az igazgatóhoz stb + elmondanám szép halkan a gyereknek, hogy a bele a száján lesz kihúzva, ha még egyszer a gyerekemhez ér.
Írj majd, hogyan alakult ha a végére értek.
semmit. Meltosagon alulinak ereznem hogy egy kis takony 14 eves gyerekkel izmozok.
Ignorald. A gyerekek mondanak ettol durvabbakat is.
Menj be, célirányosan menj oda hozzá, rázz kezet vele. Mutatkozz be, nézz mélyen a szemébe és ne engedd el a kezét, amikor felteszed az alábbi kérdést: "Szia X apukája vagyok. Mit is szeretnél csinálni a feleségemmel?"
(irreleváns, hogy már nem az, nem ismeri a háttértörténetet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!