Koleszosok/volt koleszosok! Valakinek valami jó ötlet?
Minden érdekelne,ami ehető,és koleszban elkészíthető! 2 éve koleszos vagyok,amúgy szeretem is a szokásos(hangoskodás,hideg víz,hideg szoba,balhé,kéregetés) kollégiumi problémákat leszámítva,viszont nem tudok egyszerűen normálisan enni,mert a kaja vagy el van rontva vagy alapból,mint étel ehetetlen. Minden kollégista tipp,és ötlet érdekelne,az sem baj,hogy rohadt vicces,vagy ha ultra gáz! :D
/Azért van néhány tényleges kedvencem,gondoltam rá,hogy a repetát kérni,és elrakni másnapra,csak a probléma,hogy mindig csütörtökön vannak finom kaják,péntekre meg ugye már felesleges tartalékolni./
Szívesen fogadok olyan tanácsot is,hogy mit érdemes otthonról hozni,minden,ami a kajálással kapcsolatos! :)
Igen,pizzázni mi is járunk,de azon nem lehet élni! Instant levest is imádom,de amikor szerdán rájössz,hogy eddig csak instant levest ettél,az elég kellemetlen!:D
Konyhánk van,de az csak akkor opció,ha van szabad 1-2 órám(ami még ritkább,mint a jó kaja),mivel mindent csillivillin kell ott hagyni. Mikró van! :) Amúgy nekem is van mindenem,szóval pl. tál hiánya ,és hasonlók nem probléma! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!