Ha egy fiú összeszorítja a fogát úgy, hogy kilátszódik az arccsontja mikor meglát egy pasit akivel beszélgetek és jóba vagyok az mit jelent?
Figyelt kérdés
Esetleg féltékenység/idegesség vagy egyáltalán nincs ehhez köze? :D2016. okt. 3. 16:35
1/7 anonim válasza:
Nyilvánvalóan azt akarod hallani, hogy olyan féltékeny, hogy dühében majd' szétszakad. De lehet, hogy a másik pasira féltékeny és nem rád :D
2/7 A kérdező kommentje:
Rám nem kell féltékenynek lennie,lány vagyok
2016. okt. 3. 16:57
3/7 anonim válasza:
Általában inkább az idegesség :D
20F
4/7 anonim válasza:
Valami anatómiai probléma is lehet.
5/7 anonim válasza:
agresszív, nem tudja kezelni az indulatait, féltékeny, ingerült.
6/7 anonim válasza:
Szerintem inkább az izma látszódik ki, mintsem az arccsontja. :D
7/7 anonim válasza:
Rosszak a fogai. Valamelyik nagy orlo foga.
Ha mindket oldalt szoritja akkor lassan uj fogsor fog kelleni. Raadasul ha nem megy el megcsinaltatni, akkor idosebb koraban meg remegni is fog a szalya mert meglazulnak az izmok azokon a reszeken. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!