Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért szemét, bunkó minden ember?

Miért szemét, bunkó minden ember?

Figyelt kérdés
Én egy gyárban dolgozom, és szinte mindenki szemét. Nem igazán tudnék olyan embert mondani a csoportunkban (35 ember), aki tényleg normális, becsületes lenne. Akkor a mai világban már nincsenek is ilyen emberek kb?
2016. okt. 2. 17:12
1 2
 11/11 janos.pete válasza:
80%

Kettő kell mindenhez. Mindennek van oka. Ez a 35:1 arány kissé ijesztő! Nagyon könnyű másokat leszemetezni, lebunkózni, pedig lehetséges, hogy mi váltottuk ki ezt a reakciót. Te sem lehetsz tökéletes (elvégre hiányoznak belőled a hibák), mi lenne ha próbálkoznál egy kis önkritikával? Próbáld a dolgokat érzelemmentesen egy kívülálló harmadik személy szemével nézni. Én már kipróbáltam és esetenként megdöbbentő eredményre jutottam (lebunkóztam, leszemeteztem Magam) Az első zárójelbe írtakat humornak szántam és nem állt szándékomban megbántani Téged. Feltételezem, hogy elég érzékeny állapotban lehetsz, ha már kiírtad ezt a kérdést

Néhány válaszadónak pedig azt üzenem, hogy gyárban dolgozni nem a primitívség kritériuma (értelmező szótár használata ajánlott)! Találkoztam már egyetemet végzett bunkóval és gyárban sőt a mezőgazdaságban dolgozó úriemberrel is.

2016. okt. 2. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!