Miért szemét, bunkó minden ember?
Kettő kell mindenhez. Mindennek van oka. Ez a 35:1 arány kissé ijesztő! Nagyon könnyű másokat leszemetezni, lebunkózni, pedig lehetséges, hogy mi váltottuk ki ezt a reakciót. Te sem lehetsz tökéletes (elvégre hiányoznak belőled a hibák), mi lenne ha próbálkoznál egy kis önkritikával? Próbáld a dolgokat érzelemmentesen egy kívülálló harmadik személy szemével nézni. Én már kipróbáltam és esetenként megdöbbentő eredményre jutottam (lebunkóztam, leszemeteztem Magam) Az első zárójelbe írtakat humornak szántam és nem állt szándékomban megbántani Téged. Feltételezem, hogy elég érzékeny állapotban lehetsz, ha már kiírtad ezt a kérdést
Néhány válaszadónak pedig azt üzenem, hogy gyárban dolgozni nem a primitívség kritériuma (értelmező szótár használata ajánlott)! Találkoztam már egyetemet végzett bunkóval és gyárban sőt a mezőgazdaságban dolgozó úriemberrel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!