Alszol? Szerintetek mennyire idegesítő ez a kérdés miután elhangzott a jó éjszakát?
Figyelt kérdés
Mivel ha alszol nem tudsz válaszolni viszont az hogy valakinek csukva van a szeme nem feltétlenül azt jelenti hogy alszik, de akkor hogyan győződsz meg arról hogy valóban alszik e?2016. szept. 28. 23:03
1/7 anonim válasza:
Nagyon nevetek ezen a kérdésen. :)))
Ne haragudj! :)
Lehet, hogy csak meg akart győződni róla, hogy biztos alszol e?
Vagy lett volna valami kérdése vagy mondanivalója.
2/7 anonim válasza:
Alszol?
- Nem
- Van kölcsön 1000 Ft-d?
- Alszom.
Xd
3/7 anonim válasza:
sehogy. én pl néha tettetni is szoktam magamat, hogy alszok, ha nem akarom hogy butaságokat kérdezzenek tőlem :D
am viszont azt nem értem, hogy ez a kérdés mióta tartozik az emberek kategóriába... xd én tuti nem ide írtam volna....
4/7 anonim válasza:
Úgy, hogy ha nem válaszol, akkor alszik, vagy legalább úgy tesz. Ha meg válaszol, akkor nyilván nem alszik.
5/7 anonim válasza:
Jó kérdés. Szerintem is idegesítő. A 3.-nak, én szinte minden olyan kérdést amit nem tudok hova írjam az emberek kategóriába írom.
6/7 anonim válasza:
Nekem a másik kedvencem: ébren vagy már?
7/7 anonim válasza:
Ez pont olyan, mint amikor hazaérsz, azt otthon az első kérdés, amit hozzád vágnak:
- Hazajöttél?
- Nem, ez csak optikai csalódás ba.szdki...-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!