Ti mit reagálnátok erre? Sírhatnékom van ha eszembe jut.
Figyelt kérdés
A gépem elromlott amíg nem voltam itthon és anyám elvitte a szerelőhöz, hogy csinálják meg, újra telepítették és minden elveszett róla. Erről nekem nem szólt, csak később tudtam meg. Több ezer, több tízezer képem volt, írásaim stb. Ha eszembe jut, a sírhatnék jön rám. Az elmúlt éveim képekben, emlékek stb. Minden elveszett.2016. szept. 27. 20:23
1/8 anonim válasza:
Nemhogy örülnél, hogy a géped meglett mentve.
2/8 A kérdező kommentje:
A gép még mindig szar. Vettem is újat.
2016. szept. 27. 20:24
3/8 anonim válasza:
Gondolom, megtanultad, hogy menteni kell a fontos dolgokat.
4/8 anonim válasza:
Én direkt ezért vettem külső tárat. Bármikor bekrepálhat a gép, s oda minden.
5/8 anonim válasza:
Az elmúlt éveid a fejedben vannak, a képek csak segítenek emlékezni. Nincs ember, aki több tízezer képet rendszeresen nézegetne...Nyilván baj, hogy ezek elvesztek, de ami igazán fontos, azt az ember igyekszik biztos helyen tárolni.
6/8 anonim válasza:
Vannak programok amikkel a nagy része visszaállítható. Recuva, testdisk, ilyenek. Kérd meg egy infósabb beállítottságú ismerősöd segítségét.
7/8 anonim válasza:
Woooow...
Hát nem tudom vágod... Huuuh..
Ez egy szép, hatalmas, erőteljes lecke volt.
8/8 anonim válasza:
Ismerősöm is így volt, de elvitte szervizbe és ott mondták neki, h vissza lehet szerezni az elveszett dolgokat, de piszok drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!