Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Dicsértél már meg orvost vagy...

Dicsértél már meg orvost vagy egészségügyben dolgozót?

Figyelt kérdés

Mondtad már valahol orvosnak, nővérnek, ápolónak, stb. szemtől szemben, h jól végzi a munkáját vagy jó szakember (NEM IRONIKUSAN),tehát vmi pozitívat?

köszi !

2016. szept. 26. 19:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
21%

Ha nem adtam pénzt, a minimumot adták. Ez a hálapénzzel és ajándékokkal fertőzött területekre vonatkozik.

A fogorvosom például nagyon alapos, de neki sem mondtam hogy de jó fogorvos. Hozzá járok, benne bízom. Ha nem így lenne, választanék mást.

Ellenpélda messze több van, nemtörődöm orvos, aki rá se néz az emberre ha nincs benne pénz, nővérek akik körülugrálják a nekik pizzát rendelő, ajándékcsomagot adó beteget, de a másiknak egy fájdalomcsillapítót is csak órák múlva, nagy flegmán dobnak oda (ugyanezek a nővérek követelték aztán a nagyobb fizetést, de a hozzáállásuk vajon változott?). Mindig mondtam, hogy aki kórházban beteg, kiszolgáltatott emberekkel dolgozik, az csak 5 évig lehessen a szakmában, mert ennyi idő után égnek ki teljesen és kezdik leszarni a betegeket. Minimális a kivétel.

2016. szept. 26. 19:41
 12/12 anonim ***** válasza:
43%
Igen, a nőgyógyászomat.
2016. szept. 26. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!