Igazából én még sosem mert ez a dolga. Persze megköszönöm meg minden, de nem szólok bele, hogy ügyes voltál, mivel nem értek ehhez és nem tudom mi számít ügyesnek vagy sem.
2016. szept. 26. 19:13
3/12 anonim válasza:
Nem, és mivel én nem vagyok szakmabeli, soha nem is tennék ilyet. Mekkora pofa kell már ahhoz, hogy beesel az utcáról, aztán minősíted a hozzáértőket... Ha valamit jónak találok, megköszönöm.
2016. szept. 26. 19:21
4/12 anonim válasza:
Igazabol meg nem lattam olyat hogy egy egeszsegugyi dolgozo jol vegezte volna a munkajat.
2016. szept. 26. 19:21
5/12 anonim válasza:
#4, na ez meg a másik.
2016. szept. 26. 19:23
6/12 anonim válasza:
Igen. Nővért meg ápolót, többször is. Legtöbbjük hivatásként tekint arra a mit végez, sokszor többet tesz egy betegért egy ápoló mint amennyit egy orvos. Szerintem nincs rendjén az sem hogy még az orvos zsebreteszi a pénzt az ápoló a semmiért végzi a piszkos munkát. (Láttam már olyan orvost aki nem szúrt be tűt a betegnek mert akkora volt az arca hogy mégis hogy gondolja bárki is hogy orvosként majd tűt szúr.)
2016. szept. 26. 19:24
7/12 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat
2016. szept. 26. 19:28
8/12 anonim válasza:
Egyszer mondtam igen. Az öcsém nagyon megsérült egy balesetben, az orvosa eléggé lelkiismeretesen törődött vele. (Nem volt pénzünk adni) Többször láttam hogy beszélt hozzá, mondta neki hogy na kisöcsi nyisd ki a szemed ,mert nem leszünk így jòban..
Sokszor leült a váròban is, bizatott hogy reménykedjünk utolsò percig.
Elmondtam neki egy ilyen alkalom után hogy az ilyen emberek valòk orvosnak,akiknek nem csak munka de hivatás is mindez, és hogy tosztelem amiért ilyen tid lenni. Mai napig minden tiszteletem az övé mint orvosé. (Az ápolòké is ugyanùgy, nagyszerű emberek.)
2016. szept. 26. 19:28
9/12 anonim válasza:
Ilyen szavakkal nem, de a fogorvosomnak hálásan megköszöntem a munkáját, mert tényleg lelkiismeretesen és precízen dolgozott.
2016. szept. 26. 19:29
10/12 anonim válasza:
Igen, volt már rá példa.
És mielőtt az egyik korábbi válaszoló leszólna: nem a szakmai - ahhoz valóban nem értek, hanem az emberi hozzáállását köszöntem meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!