Tényleg ekkora baj ha sokat törődöm a kinézetemmel? 17/F
Tavaly kezdtem el járni diákmunkárs, azóta már megvan, hogy konkrétan mire gyűjtök, de mindeközben szoktam magamnak ruhákat venni. Persze mértékkel, csak nagyon nagyon ritkán veszek drágábbakat (10 körül) ha annyira megtetszett, de ettől függetlenül általában ennél olcsóbb dolgok szoktak megtetszeni, szóval nem pazarlok vagy ilyesmi, valamint a hajammal is sokat foglalkozom (ha csak egy kicsit is feláll mindent előről kezdek :D).
Erre szüleim kitalálták, hogy hülyeség amit csinálok, rosszabb vagyok mint egy lány, nem értik mire jó ez, miért kell ennyi időt fordítani magamra stb.
fontos az ápoltság, de ez a hajas dolog b_zis.
ha lenne gyerekem és ezt csinálná, én is aggódnék.
Ha neked így jó csináld.Nehogy már majd a begyöpösödött b*zizó gyakorisokra hallgass, akik csak irígykednek.
A válaszolók pedig jobban tennék, ha rákeresnének az előző évtizedek divatjaira, mert az meg nekünk nem tetszik.
#6 irigykedek? mire? arra, hogy órákkal előbb felkel, és macerálja a haját, én meg közben alszom? hmm most, hogy mondod, dejóneki! kár, hogy én nem tehetném ezt meg :(
ja és ha valaki nem b_sztatja órákig a haját, mint valami menyasszony, akkor az már az előző évtizedek divatjait követi? miféle logika ez? jómagam egyébként semmilyen divatot nem követek, a mostanit pláne nem.
B*uzi -e vagy?
(Ám jah, eléggé gáz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!