Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mit csináltok a régi...

Ti mit csináltok a régi ruháitokkal?

Figyelt kérdés

Olyan ruhával amit nem használtok, kicsik/nagyok már, tönkrementek, elhordtátok őket?

Elajándékozátok, kidobjátok, otthon gyüjtitek?

Nekem elég sok összegyűlt de nem tudom mit csináljak vele.

2016. szept. 19. 14:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ha valami elkopik/kilyukad, akkor kidobom. Ha pedig találok olyan ruhákat, amiket már régóta nem hordok (szoktam időnként selejtezni, nem szeretem, ha túl sok cuccom gyűlik össze), de egyébként jó állapotban van, azokat leadom valamelyik segélyszervezetnek.
2016. szept. 19. 14:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt amit elajándékoztam, van amiket meg leviszek és mindig elviszi valaki.
2016. szept. 19. 14:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A faluban a szegényebbeknek oda adjuk, vagy macskaházba berakom. Csak azt dobjuk ki ami nagyon rossz.
2016. szept. 19. 14:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Külföldőn élek és vannak jó állapotú dolgaim amiket kinőttem vagy már nem hordok. Nem szeretném itt helyben leadni mert csak széthordanák azok akiknek úgy is van és nem jutna el oda ahol tényleg lenne igény rá. De igy hogyan tudnám eljutatni azokhoz akiknek szükségük lenne rá?
2016. szept. 19. 15:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ami hordható, csak nekem valami miatt már nem felel meg, akkor azt odaadom a szomszédnak, ahol van 3 gyerek, mindenféle segítség jól jön nekik. Ha olyan, amit ők nem tudnak hordani, akkor kiakasztom a ruhákat egy szatyorban a kapura, általában fél órán belül elviszi valaki.
2016. szept. 19. 15:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Ismerősöknek odaadjuk őket.

Ami jó állapotú, azt pazarlás lenne kidobni.

2016. szept. 19. 15:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Azokat, amik hordhatóak, csak meguntam / nem jó méretben stb., elviszem egy ilyen ruhagyűjtő szigetre (régen megpróbáltam eladni a neten, de több macera volt vele, mint megtérülés... főleg ahol én hirdettem, ha nem XS-es, mrkás, max. két hete vett cucc, kevés az esély rá, hogy elmenjen tűrhető áron). A többit kidobom.
2016. szept. 19. 16:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Azokat, amiket nem veszek fel már utcára, azt elhordom munkásruhának, ami már arra sem jó, az megy törlőrongynak, géprongynak.
2016. szept. 19. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!