Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mihez kezdjek? (tobb kerdes...

Mihez kezdjek? (tobb kerdes is van)

Figyelt kérdés

Eloljaroban leszogezem h 17eves fiu vagyok.

A szuleim nem engedik h abbahagyjam az iskolat..eg

2016. szept. 18. 20:23
 1/7 A kérdező kommentje:
A francba megint ez.. Ah.. Mindjart kiegeszitem csak felrenyomtam
2016. szept. 18. 20:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Egyszerre viszem az efettsegit + szakmat, a szakma egy remalom, nagyon rosszul dontottem.. Abba akarom hagyni mert ha megbukok egy szakmai targybol akkoris evet kell ismetelnem ha a rendes erettsegi targyakbol jol allok, nemhiszem h kepesvagyok elvergodni az erettsegiig mert szakmai targyakbol biztos megfok bukni.. At akarok menni egy masik suliba ahol csak erettsegire keszitenek fel, vagy estire jarni de nem engedik. Aztmondjak vegig kell csinalnom ezt es kesz
2016. szept. 18. 20:27
 3/7 A kérdező kommentje:
A masik h amint kehet le akarok kepni itthonrol, azt varom h legyen 18 es szepen mehessek.. Inkabb alberlet, inkabb hitel minth ittmaradjak veluk, gyulolok ittlenni.. Kesz erett ferfi ember vagyok, nemsokara 18is de am is eleg erett vagyok h eldontsem mit akadok kezdeni az eletemmel,de kenyszeritenek h ezt a szakmat csinaljam, aztan hamajd megbukok belole szepen vesztek egy evet ha akkor rajonnek h megis hallgatni kellett volna a gyerekre.. Mit tudnek.tenni?
2016. szept. 18. 20:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem annak idején nem volt választásom, mint 14 évesen egy nem szeretem szakmát (nehéz fizikai munkával) megtanulni. Egyy fizetésből hárman tengődtünk (apa meghalt). Aztán 17 évesen megvolt a szakma (nehezen, de sikerült), aztán egy év múlva munka mellett elkezdtem a gimit, nem volt könnyű, de meglett az érettségim. És akkor elmentem máshová dolgozni és ott főiskolára mehettem. Mindig van kitörési lehetőség, van váltás, ha azt akarod. De valamilyen szakma kell, anélkül csak közmunkás lehetsz. Gondolom az utcai gereblyézés se érdekel. Keress másik szakmát, ami valóban érdekel, legyen érettségid és szakmád is, utána tovább léphetsz. De valamiből élni kell (nem lopásból és hasonlókból, hanem becsületes munkából).
2016. szept. 18. 20:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mondani h okj-s kepzesre gondoltam utana h addigis legyen valami vegzettsegem, aztan sosd keso uj szakmat tanulni. Csak ez a rossz szakma amit ketlem h mennifog az boritja az egesz erettsegis tervet is...
2016. szept. 18. 20:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi az a szakma?
2016. szept. 22. 12:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Elektromuszeresz
2016. okt. 17. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!