Mutattad már magad boldognak a közösségi oldalon, miközben nem voltál az?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan?2016. szept. 18. 19:38
1/11 anonim válasza:
A kozossegi oldalon az emberke 100%-a boldognak mutatja magat. A valosagban pedig az orszag 30%-a depresszios.
2/11 anonim válasza:
persze.pl küldtem egy mosolygo fejecsket mikozbe a telefonom felett bőgtem.Sajnos ez van a közösségi oldalakkal.Beszélgetni kéne egymással nem pedig írkálgatni.De persze van aki beszéd közben is képes boldognak mutatni magát miközben nem az.Én pl nem ez a kategoria vagyok.
3/11 anonim válasza:
nem. nem használok közösségi oldalakat
6/11 anonim válasza:
Igen!
Smileyeket, emojikat kuldtem kozben sirtam..
7/11 anonim válasza:
Pár éve elég gyakran csináltam ezt, de szerencsére már kinőttem belőle.
8/11 anonim válasza:
Még élőben is. De ezt most komolyan kérdezned kell hogy hogyan?
Sok mosolygós szmájlit írok :D és akár átveszem a retardált írásmódot XDD :') rohadt könnyű :D :D fogalmam sincs mit kell ezen kérdezni!!
9/11 anonim válasza:
Egyébként az elsőnek nincs igaza.
Neten folyamatosan osszák a tini lányok a szomorú depis idézeteket, élőben meg teljesen vidámnak tűnnek.
Gyakorin is egyfolytában jönnek a depizős emberkék.
10/11 anonim válasza:
Nem, még soha. Pontosabban szmájlizni szoktam olyankor is, amikor átlagos a hangulatom. Viszont ha rossz kedvem van, az valahogy érződik a neten keresztül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!