Szabadidő eltöltéséhez hol lehet partnert találni Budapesten?
Figyelt kérdés
Ált. heti 2-3 alkalommal van szabad időm délután, este. 34ff2016. szept. 17. 19:51
2/7 anonim válasza:
fogod magad,felcsípsz egy csajt,úgy megdugod,hogy elélvezzen,akkor oda lesz érted,aztán viszed magaddal mindenhová ahova akarsz menni és ha elviselhető a társasága,akkor el vagy vele.
ennyi szokott lenni.
3/7 anonim válasza:
Elég sok helyen, de ha megmondod, mennyit szánsz rá, pontosítom.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem szexhírdetés, de a 2. érdekeset mondott elméletben. Csak gyakorlatban nem tudom, pontosan hogy gondoltad a felszedés részét ?
2016. szept. 17. 20:25
5/7 anonim válasza:
na ne ba-ssz ember...azt írod 34 éves vagy.
nem szedtél még fel nőt?
kinézed,odamész beszélgetni,megnevetteted,aztán elkéred a számát.
telefonon,vagy emailban oltod egy kicsit végig irányítva a beszélgetést,majd eléred,hogy találkozzon veled.
a randin iszogatsz vele,eléred,hogy nevessen,aztán hazaviszed és szétdugod.
6/7 anonim válasza:
2#, nagyon R1 választ adott. :D
Partnernek jelentkezem, választ sajnos nem tudok adni.
20F
7/7 A kérdező kommentje:
5-ös: de voltak barátnőim,nem az a gond. Csak Én nem úgy szedtem fel Őket hogy csak úgy odamegyek az utcán vadidegen Nőkhöz,meg nem az Én stílusom.
2016. szept. 17. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!