Budapesten a Váci utcában szeretnék vásárolni, de nem vagyok helyi. Hol tudnék ennek az utcában a közelében leparkolni?
Figyelt kérdés
2016. aug. 27. 22:01
1/7 anonim válasza:
szinte bárhol bármelyik környező kis utcában, csak természetesen fizetős.
2/7 A kérdező kommentje:
Azok a parkolóhelyek nem zsúfoltak?
2016. aug. 27. 22:27
3/7 anonim válasza:
BKV nem jó? Mindenképpen autóval akarsz menni?
4/7 anonim válasza:
zsúfolt, de ha nem csúcsidőben mész, akkor lehet helyet találni.
5/7 anonim válasza:
Én ha autóval lennék, akkor valahol a külvárosban leparkolnék és tömegközlekedéssel mennék tovább. A Váci utca közelében megáll metró is, földalatti is, buszok is. Akik agglomerációból ingáznak munka miatt, köztük is vannak, akik így csinálják. Lehet parkolni a Mexikói útnál, onnan földalattival végig, Zugló vasútállomásnál, onnan busz, Újpesten, onnan 3-as metró, a másik irányból Kelenföldön, onnan 4-es metró, Dél-Pest felől szintén el lehet érni a 3-as metrót.
Én nem vezetek, de apámnak van autója, és ő sem szokott vele bemenni ennyire a belvárosba.
6/7 A kérdező kommentje:
Én nem szeretnék tömegközlekedést használni. Nincs a Váci utcához közel valami fizetős, de szabad parkolóhely?
2016. aug. 28. 11:50
7/7 anonim válasza:
Ismerek olyat, aki a belvárosban lakik, sokszor még neki is nehéz parkolóhelyet találnia. De neked azért sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!