Van egy régóta meglevő szűkebb baráti/haveri kör amiben egy lány van. A múlt vissszahallottunk egy olyan pletykát miszerint mi mindannyian d#gjuk azt az egy lányt?
Tudom, véletlenül hamarabb küldtem el. Bocsánat! Tehát :
Az a vicc az egészben, hogy a lánynak egyikünkkel sem volt ennyire "közeli" kapcsolata. Mi tiszeljük őt és már elég régóta alkotunk egy bandát, hogy inkább testvérként kezeljük mintsem d#gni való csajként.
Ezzel most mit kéne csinálni? Semmit? Nem törődni vele, majd megunják?
Az a baj, hogy a lány teljesen ki van már készülve emiatt, sosem volt egy ribnc, és nem bírja elviselni amit terjesztenek róla.
Az a baj, hogy igazad van, kedves harmadik válaszoló.
A lány azt mondta, már inkább nem is jön velünk sehova, mert szégyelli magát. Mondtuk neki, hogy szarja le, mert mi tudjuk az igazat és ez a lényeg. De már az anyja is tiltani akarja(nem mintha sok joga lenne hozzá)
Én már nem tudok mit kezdeni ezzel a helyzettel, mikor már az anyja sem hisz neki/nekünk. Mégis hogyan győzzük meg?
Igazából azt nem értem, hogy lehettek ezek a pletykák ilyen hatással rá.
Én is ismertem csajokat akik baráti társaságokkal lógtak.
Mindkettő többel is járt a társasága tagjai közül (nem egyszerre, hanem egymás után).
Ezt most azért írom le, hogy tudd, nem példa nélküli az ilyen, mégha ez nálatok nem is így megy.
Az emberek meg pletykálnak mindent összevissza unalmukban, ne törődjetek vele... Ha nincs alapja, a lánynak se kéne ezen kiborulni. Van egy srác aki tetszik neki? Mert esetleg előtte lehet égőnek tartja a pletykát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!