Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elvesztettem a legjobb baratom...

Elvesztettem a legjobb baratom (lany). Mit csinaljak? Hogy lepjek tul rajta?

Figyelt kérdés

Eloszor is fiu vagyok.

Jartm a lannyal aztan szakitotunk. Szinte jobba vagyunk mindennap beszelunk mert meg mindig szeretem egy evutan es nem tudok tul lepni rajta. Kertem hogy hagy pusziljam meg. Mondta lehet de akkor tobbet nem latsz. Ha nem adsz akkor se fogsz vagy is neked szeretnek jot hogy tul lepj rajtam. Ezt a lany mondta. Megcsokoltam es jo volt egy utolso emlek rola.

2014. febr. 15. 22:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy dolog biztos: neki te nem voltál a legjobb barátja, csak "végre" meg akart szabadulni tőled. :/
2014. febr. 16. 00:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Lehet ezen es is gondolkoztam. De ő őszinte lány mindig velem kapcsolatban.
2014. febr. 16. 06:33
 3/6 anonim ***** válasza:
27%
Tapasztalatból mondom, hogy jobb is, ha nem tartjátok a kapcsolatot legalábbis egy ideig, ha folyamatosan beszélnél vele, találkoznátok, jóval lassabban múlna el az egész, mint így. Próbáld lekötni a gondolataid valahogy, és idővel jobb lesz.
2014. febr. 16. 06:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Oké. de én mindennap látom a suli miatt. es így is 2-3 hónaponta láttam
2014. febr. 16. 07:33
 5/6 anonim ***** válasza:
58%
Ha tényleg a legjobb barátod, akkor nem azzal "segítene", hogy eldob. Lehet, hogy így könnyebb "elfelejteni" őt, de azon az áron, hogy egy barátság is elveszik.
2014. febr. 16. 08:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Tudom :/ de mondta ő ezzel segítene hogy könnyebb legyen túl lépni :(
2014. febr. 16. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!