Most láttam csak és engem teljesen lesokkolt! Mi a véleményetek arról a videóról, ha láttátok, amin a villamoson megver egy szegény bácsit egy idiota kis p. cs minden indok nélkül?
Figyelt kérdés
Annyira felzaklatott... :((( Szegényt úgy sajnálom. Ezeket jó időre el kene zárni és a homlokára tetoválni, hogy egy kis utolsó sz@r vagyok! Remélem a rendőrök elkapták és lesz lehetőségük az előzetesben is vagy a börtönben is kezelésbe vennie egy pár embernek! Nagyon megérdemli... Ezzel kéne foglalkozni, hogy az ilyen senkiket kiiktatni a társadalomból. Jézusom...2016. szept. 12. 04:28
11/15 anonim válasza:
Chaosix, te egy beteg allat vagy.
12/15 A kérdező kommentje:
Én abban bízom, hogy vannak olyan egészséges lelkű emberek, akiknek van gyomra is hozzá és a videók alapján sorra megkapja mindegyik azt amit megérdemel. Illetve abban is, hogy előbb utóbb az összes olyat mint amilyen te is vagy majd le fogják füleli a neten és elzárják jó hosszú időre. Én ebben hiszek és a jó dolgokban bármennyi nem jó dolog történik a világban és öltsön bármilyen formát is az igazságszolgáltatás azoknak az embereknek meg fogják kapni. Te is.
2016. szept. 12. 23:40
13/15 anonim válasza:
Én vagyok a beteg állat mert nem sírok az ilyen videókon.
A videót nem én csináltam, és attól hogy ezeket nevetve végig nézem még nem érdemlek semmi rosszat.
15/15 anonim válasza:
Nem fogok egyhamar megdögölni az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!