Most láttam csak és engem teljesen lesokkolt! Mi a véleményetek arról a videóról, ha láttátok, amin a villamoson megver egy szegény bácsit egy idiota kis p. cs minden indok nélkül?
Tudom, hogy vannak... Én nem tudnék bántani senkit. Nem is most történt, de most véletlenül láttam és azóta is a hatása alatt vagyok. Sosem néztem volna meg csak valaki megosztotta és elindult magától a videó és már meg is láttam, amit nem akartam. Annyira békés vagyok és szeretem az embereket, meg minden élőlényt, hogy nagyon kiborultam rajta. Sajnálom nagyon a bácsit. :(((
Előtte egy kutyusos videót is láttam így véletlenül. Most regisztráltam egy közösségi oldalra es egy csomó ilyet osztanak meg. Én ezeket nem birom. Annyira igazságtalan! :(((
Aki ilyenek oszt meg azt tiltsd le azonnal, az imseroseid kozul is torolheted, biztos ami biztos.
A faszbúkon meg allitsd at hogy ne induljanak automatikusan a videok.
Ha erzekeny vagy akkor ne akard a vilag osszes gondjat a nyakadba venni.
Egyenlőre nem megyek a közelébe sem szerintem. Az alkalmazást is letörötem most a telefonomról. Majd beállítom valamikor, hogy ne induljon el a videó.
Köszönöm szépen a válaszokat és a kedvességet. Picit megnyugodtam, hogy tudtunk erről beszélni nehány szót. Nem tehetek róla engem ez megvisel nagyon, mert már engem is bántottak többször.
Nézd meg 3 guy 1 hammer videót. Ott 3 srác megöl egy random bácsit és késsel szúrkálják.
Ez a világ nem neked való ha ilyen érzékeny vagy.
Értem.
Van még rengeteg beteg videó interneten amiről nem tudsz.
Például egy férfi megerőszakol 3 kislányt és meg is öli az egyiket közben. Te pedig egy kis verekedésen sokkot kapsz. Romlott ez a világ, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!