Hülye vagyok, ha számonkérek valakin egy ígéretet amelyet részegen tett?
Figyelt kérdés
Nem mondanám magam naivnak, mert tudom, hogy nem szabad ilyenkor elhinni a dolgot. Viszont olyan már volt, hogy valakinek azt mondtam, hogy többet nem megyek vele sehova ha inni akar, mert nem akarom hallgatni a hazugságait.2016. szept. 9. 13:47
1/6 anonim válasza:
Egy részeg ember nem beszámítható. Hülyeséget beszél, hülyeséget csinál. Ezért nem is érdemes berúgni. A szórakozásnak és a bulizásnak van egy határa, amit nem érdemes azzal tönkretenni, hogy egymás után sorba hányunk bele a kukába. Ha csak úgy élvezetes egy buli, hogy be vagyunk rúgva, akkor az nem jó buli. Az ember részegen csak hülyeséget csinál, vagy kihasználható, lejáratható, esetleg kiesik az eszéből az egész, mai történt vele. Józanul is lehet jót szórakozni, nevetni, csajozni, élvezni a társaságot. Ha az ember csak részegen élvezi az ottlévőket, akkor ott baj van az emberekkel.
2/6 anonim válasza:
Ne kérj tőle semmit számon. Úgyse csinálja meg. Aki ismeri a haverjait, az már előre tudja, hogy ki ilyen, és kimegbízhatóbb.
3/6 anonim válasza:
Hehe, ma már lassan azokon sem lehet számon kérni semmit, akik józanok...
4/6 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy felesleges, de mi a felállás? Hogy én vagyok a bunkó, amiért már szórakozni se szórakozhat szabadon vagy ő, amiért beetetett a hazugságaival? Ha ti tudnátok meg, hogy részegen valamit ígértetek mit reagálnátok rá?
2016. szept. 9. 16:02
5/6 anonim válasza:
Attól hogy részeg volt, nem jelent mentséget, ugyanúgy vállalnia kell a felelősséget a tetteiért mintha józanul viselkedett volna, legyen az 1 fogadás akár 1 baleset.
6/6 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom. Köszönöm a válaszokat!
2016. szept. 11. 01:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!