Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám megtalálni?

Hogyan tudnám megtalálni?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel beszélgettem az oldalon, rendkívül megkedveltem a személyiségét. Tegnap ahogy üzenetet akartam írni Neki, azt írta ki az oldal, hogy töröltette a regisztrációját. Pokolian hiányzik a lány, tényleg nagyon megkedveltem!!! :'( Amúgy én vagyok a hibás, mert szinte már barátnőmként kezeltem, ezzel ráijesztettem. :'( Megszakad a szívem, folyamatosan sírok...hogyan találhatnám meg, ha még az e-mail címét sem adta meg? Bár szetintem Ő nem akarja velem tartani már a kapcsolatot, egyszer próbálta már megszakítani, de 5 nap után írt, hogy hiányzom Neki. Csak a keresztnevét tudom és azt, hogy nagyjából hol lakik. Bizalmatlan volt, én marha meg túl gyorsan akartam megnyitni, ezzel elijesztettem. :'( Megpusztulok, annyira fáj ez az egész helyzet...legalább bocsánatot tudnék Tőle kérni... :'(
2016. szept. 2. 07:21
 1/8 anonim ***** válasza:

Ne akarj bocsánatot kérni. Nincs miért. Sztem nem vagy olyan helyzetben ahol kéne megbocsájtása. Csupán olyanba, ahol egy dologra mostantól figyelned kell.

Próbáld meg facebookon a nevét és hát... görgess...

Sok idő, de hátha.

Google nevét és lakhelyét... hátha...

Sajnos csak ennyit tudok segíteni. :/

2016. szept. 2. 07:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nagyon úgy érzem, hogy én szúrtam el. Egyszer írta is, hogy ráijesztettem. De sajnos újból elkövettem azt a hibát, hogy túl gyors volt a tempó. Amúgy erre már gondoltam, hogy facebook-on elkezdem keresni. Amint több időm lesz, belevágok. Köszönöm a választ!
2016. szept. 2. 08:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Jah, elkezded keresni, megtalálod és akkor mi lesz? Ráijesztesz ezzel a beteges viselkedéssel? Le akar majd koptatni, de te újra & újra el fogod követni ugyan azt a hibát, mígnem már zaklatásnak fog minősülni, amit csinálsz. Biztos, hogy jól átgondoltad ezt?

Okkal nem akarja tartani veled a kapcsolatot, itt lenne az ideje felfognod ezt és elfogadni a döntését.

2016. szept. 2. 08:07
 4/8 anonim ***** válasza:

vagy törölte a regisztrációját

vagy tiltották

vagy LETILTOTT!!!

szóval lehetséges, hogy nem akar veled többet beszélni...

23F

2016. szept. 2. 08:19
 5/8 A kérdező kommentje:

#2 Nem betegesen nyomultam, mint egy perverz...látom, sikerült értelmezned a szöveget...

#3 Ha letiltott, akkor is elküldi az üzenetet. Itt vagy sz van, hogy tiltották (ami nem valószínű) vagy töröltette a regisztrációját.

2016. szept. 2. 08:28
 6/8 anonim ***** válasza:
#Kérdező, a tényen semmit nem változtat az, hogy szerinted nem betegesen nyomultál. Kíváncsi rád? Nem. Ha az lenne, felkeresett volna, nem gondolod?
2016. szept. 2. 08:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Reménykedek, hogy keresni fog még...bár nem hiszem, hogy ez így lesz...
2016. szept. 2. 09:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Elmebeteg vagy, ennyi
2016. szept. 2. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!