Hogyan tudnám megtalálni ezt a lányt? (többi lent)
Az előbb edzésről jöttem hazafelé, amikor egyszer csak megláttam valamit a földön.
Egy tablókép volt, amin egy lány van.
Azt szeretném kérdezni, hogy tudnám megtalálni valahogy a facebookon, vagy nemis tudom.
Feltöltöttem az előbb a képet a google képkeresőbe, de nem talált facebook profilt, vagy egyéb használható információt.
Segítene nekem egy hecker ? :D
Elég jó lenne ha valahogy kideríteném a lány nevét :D
Ráírnék facebookon, hogy egy randin visszakaphatja !!! :D
SOS :/ Help please :/
Pesti vagy vidéki?
Ha vidéki, és nincs túl sok iskola a városban, akkor járd végig az idei tablókat(valahol biztosan ki vannak téve), és hasonlítsd össze a csajokat a képen látható csajjal.(A tablón ugyebár oda van írva alá az emberkék neve.)
Ha Pesti vagy, ez eléggé embertpróbáló feladat lenne, bár abban a kerületben, ahol találtad, még mindig megcsinálhatod, amit mondtam, hátha...
oké Watson ;)
Kaposváron egy katalógusban a város összes végzős osztálya szerepel egy képen,mármint a maga osztálya egy átlag csoportképen. Alatta pedig a nevek.
Nincs ilyen esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!