Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Másnak is ilyen sűrűn vannak...

Másnak is ilyen sűrűn vannak szuicid gondolatai?

Figyelt kérdés
Nem telik el nap, hogy ne gondolnék az öngyilkosságra. Nem áll mellettem senki. Nincsenek valódi értelemben vett barátaim, a lányok elkerülnek, a családi körülmények zűrösek. Egyedül érzem magam, szinte minden nap sírok. Nincs értelme az életemnek, nem értek semmihez sem. Az egyetlen kiutat egy vaskos kötél és egy szép nagy akácfa összehangolt alkalmazásában látom. Érdekelne, hogy hányan járnak még ebben a cipőben.
2016. aug. 31. 21:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Olyan 3-4 éve folyamatosan előjön ez a gondolat, van hogy minden nap egyfolytába sokáig, van hogy egy ideig nem... De elég gyakran. Pláne mikor minden kísérletem egy nagy kudarc.

Csak én a pillangókésem és az ereim hosszába való felvágásának összehangolt alkalmazásába látom a legjobb kiutat. De 3-4 év alatt még nem tudtam eljutni és szerintem nem is fogok :/ (aztán még hogy gyengék akik megölik magukat, hát persze b&zmeg..)

2016. aug. 31. 22:13
 12/14 anonim ***** válasza:

Én is évek óta ebben szenvedek!De ha dolgozok vagy emberek között vagyok nem gondolok rá.Nézzél sok-sok vicces videot ami felvidit.Mert ha nincs semmi pozitiv dolog az ember életében 1 huzamosabb ideig,akkor nagyon beteg tud lenni és azt érzi semmit sem tud megtenni.

Boldogan még a gondolkodás is jobban megy!

2016. aug. 31. 22:14
 13/14 anonim ***** válasza:
A mázlisták, akiknek már nincsenek.
2016. aug. 31. 22:21
 14/14 anonim válasza:
Engem 5 éven át folyamatosan csúfoltak a kortársaim,a kinézetem miatt.Ezért változtattam magamon,már nem érdekel mások véleménye,teljes mértékben le*arom a többieket.Ezért miután új iskolába kerültem nem barátkoztam épp ellenkezőleg,teljesen beflegmúltam,így most ezért nincsenek barátaim,de gondolkozok rajta,hogy átmegyek egy másikba,bár nem túl széles a választék.Tehát az élet minden féle szempontból,bármit csinálsz egy kib*szott nagy szívás.Ráadásul ha még van egy állandó betegséged is.És bármit teszek mindig azt érzem,hogy minek tegyem meg hiszem úgy sem lesz semmi értelme,mert jelentéktelen vagyok.Szóval ez borzalmas érzés és legszívesebben szó szerint kiugranék a bőrömből és elfutnék a sorsom elél.De sajnos nem tudok. :'( Sajnálom.MIndent sajnálok.
2016. szept. 1. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!