Felteszek egy kérdést, miért nem a kérdésre válaszolnak?
Most úgy őszintén, amiket észre vettem, felteszek egy kérdést, több nézőpontból megközelítve szöveggel, de a válaszolók 80%-a a fő cím kérdésnél tovább nem lát el, így arról kezd el olyan dolgokat írni amiknek semmi köze amúgy a kérdés lényegi részére. Gyakran tapasztalom azt az egyszerű beszűkült világnézetet, azt a lehúzó negatív mentalitást, hogy csak úgy oda hány valmait a kérdésre hogy "höhh szar az élet.
De nem is veszik a fáradtságot hogy megértsék. így csak elszórtan 1-2 válaszoló akad, akinek átmegy a kérdés lényege, és tud hasznos választ adni.
A másik meg az, fel teszek egy kérdést, azonnal jönnek támadnak személyeskednek a válaszolók, hogy Én milyen vagyok..hol ott sehol nem írtam bele magam, meg biztos velem van a baj.
Na meg még egy, mikor felteszem a kérdést, mindenki elkezdi mesélni a saját személyes életét.
Nos, az én válaszom sem fog tetszeni.
Aki itt kérdez, számítson rá, hogy különféle emberektől kapja a választ, akik saját nézőpontjukból különbözőképpen látják a dolgokat és sokféleképpen reagálnak.
Minden válasz üzen valamit, de az már a kérdés feltevőjének intelligenciáján múlik, hogyan tudja ezeket kezelni és mennyit tud tanulni belőlük.
Ezt szinte el sem hiszem. Egy értelmes kérdést raktál fel, amiben nem szerepel a bombanő szó. A "helyesírasoddal" még mindig elárulod magad.
A kérdésre válaszolva: Idióta kérdéseket teszel fel és csak provokálni akarsz
...és amellett igaza.
A bombanős kérdéseket mellesleg már tuti egy pszichiáter vizsgálja. Szomorú, hogy ezeknek az embereknek fogalmuk sincs, hogy baj van velük...
Mert általában nem érdemes bővebben válaszolni. Ha látok egy számomra érdekes kérdést, írok egy többsoros választ, a lehető legtöbb dologra kitérve, szubjektíven-objektíven. Az esetek kb. 90%-ában a reakció: Semmi.
Aki viszont ír egy egyszerű "Ja." szintű választ, annak rengeteg kérdező visszaír, hogy jó, hogy valaki ugyanúgy gondolja.
Rengetegen csak pozitív megerősítést akarnak a véleményükkel kapcsolatban és nem igazi választ a feltett kérdésre. Rengetegen meg a frusztrációjukat vezetik le.
A személyes részre meg nem lehet mit mondani. Rengeteg ember világképe beszűkült és annyiból áll a véleményük, hogy ami velük néhányszor megtörtént, az általános igazság.
túl hosszú a kifejtés
ha nem írnál le minden futó gondolatot nem kötnének beléd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!