Miért pártolnak emberek amellett, hogy még több bevándorlót engedjenek be? Ennyire nem törődnek a kulturális különbségekkel, szélsőséges viselkedésformával, amivel saját egzisztenciájukat veszélyeztetik?
"Humanizmus, etika, erkölcs, szeretet, empátia... csak néhány szó, hogy miért engedjük őket ide"
Csak az a baj, hogy legtöbbünknek így is semmibe ágyazó sorsa van, és úgy él le egy életet, hogy hónapról hónapra él...
Fogadják be b&zmeg azok akiknek van pénzük, miért azok szopjanak megint ahol amúgy is szopás van?...
"Ezt ugy mondod mintha magyarorszagnak lenne barmilyen megtartasra erdemes kulturaja. Egy rakas eroszakos alkoholista allat el itt, nincs semmi kultura.
A szelsoseges viselkedesi forma is inkabb a magyarokra jellemzo. A haboru elol orszagokon kereszutl menekulo emberek normalisabban viselkednek mint a magyarok a tesco penztarnal. "
Nem értem hogy hogy kaphatott 50+% ez a válasz. Akinek nem tetszik Magyarország kultúrája az szólhat. Komolyan mondom én állom nektek a repülőjegyetek Szíriába!
" Akinek nem tetszik Magyarország kultúrája az szólhat. Komolyan mondom én állom nektek a repülőjegyetek Szíriába!"
Miert nem azok mennek kel akikkel a problema van?
Épp ez a lényeg, hogy feltételezem egy olyan eset nem történt az életedben, amikor súlyos áldozata lettél volna valami erőszakos alkoholistának, vagy épp valami történt volna a Tesco pénztáránál...
Vagy mesélj mit tettek ezek a csúnya magyarok a tiszta lelkecskéddel? :D
"Épp ez a lényeg, hogy feltételezem egy olyan eset nem történt az életedben, amikor súlyos áldozata lettél volna valami erőszakos alkoholistának, vagy épp valami történt volna a Tesco pénztáránál"
Te most tenyleg azt kerdezed hogy miert baj ha valaki eroszakos es alkoholista? Akkor gondolom te is az vagy, nincs mit magyarazni.
Nem, én azt próbálom magyarázni, hogy neked azokkal van hihetetlenül nagy bajod, akik éppenséggel semmi rosszat nem követtek el ellened.
Én sem szeretem az alkoholistákat, de mégsem utálom őket, amíg nem próbálnak velem kötekedni. De amikor neki is állnak, simán ki tudod őket általában kerülni. Ha meg verekedni akar ellököd, mert nem áll a lábán. :D
Még egy nő is ki tudja kerülni őket, mivel részeg ezért pont nehezen mozog és csak le kell hagyni... :D
Ellenben ha józan bevándorlók lefogják a nőt a wc-ben. Vagy amikor elkezd pisztollyal futkározni az utcán. Azért ezek már nem csak gyerekjátékok, mint amiktől te félsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!