1/11 anonim válasza:
Alíz, az olyan szexi...
Alalalalalíííz :D:D:D
2/11 A kérdező kommentje:
Az Alíz nekem is tetszik
De ez a 3 kozul?
2016. aug. 27. 17:18
3/11 anonim válasza:
Mi van ezekkel a nevekkel, mi a kérdés?
4/11 anonim válasza:
Magyarországon az Elizabet adható, mert az a fonetikus írásmód. A Liza az a becézett verzió, de így is adható. (más kérdés, hogy mennyire van értelme becenevet adni)
5/11 anonim válasza:
Elizabet. Komoly csengésű névnek tartom, a beceneveit (Liza, Eliza, Liz) pedig aranyosnak.
7/11 anonim válasza:
Az Elizabeth "-th"-val írva nekem még elfogadható egy külföldi származásúnál,de nem értem, magyar szülők miért akarják idegen írásmóddal.
Az Elizabet szép név, bár már van meghonosodott magyar formája,az Erzsébet,ami sokak szerint kezd elavulni.
A Liza tetszik a legjobban. Minden országban használják, nem túl kacifántos,mégis elegáns név,amit egy kislánynak és egy felnőtt nőnek is el tudok képzelni.
8/11 anonim válasza:
Magyarországon inkább Liza. Esetleg Izabella.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. aug. 28. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!