El tudtok olyan emberrel képzelni párkapcsolatot akinek egyik keze könyöktől lefelé hiányzik?
Figyelt kérdés
Kort én nemet is légyszi.2016. aug. 25. 16:38
11/14 anonim válasza:
Mondanám, hogy igen, de egyszer strandon láttam egy férfit a családjával, akinek a fél keze nem volt meg...valami megmagyarázhatatlan módon rosszul lettem a látványától, nem tudom, miért, de én nem bírnék egy olyan emberrel kapcsolatban lenni...persze ha már egy komolyabb kapcsolat alatt jön a dolog, az teljesen más.
(btw, ezzel nem szeretnék megbántani senkit, szerintem csak egy trauma miatt látom így a dolgot)
12/14 anonim válasza:
az a bajnok szörfös lány akinek egy cápa lekapta az egyik karját elég csini,meg aranyos természete is lehet az életéből készült film alapján.
de neki vállból hiányzik,úgyhogy szerintem te sokkal jobb helyzetben vagy,főleg egy művégtaggal.
14/14 anonim válasza:
Persze, nem akadály. Akármelyikünk járhat így egy szempillantás alatt. 40 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!