Csak szerintem lesz extra butító a Valóvilág?
Tegnap a Fókuszban játszottak be róla riportot, Győzikével, meg azzal az Aurelioval. Egyszerűen annyira primitívek és egyszerűek, hogy szerintem képernyőre tenni is botrány.
Még meg is szólalt valaki, hogy a magyar fiatalok kerülnek be, mert a magyar fiatalok ilyenek. Azt hittem lefejelem az asztal sarkát. Kvázi sértés volt.
Ti mit gondolok erről?
Csak elég ránézni a reklámjára, amit most a TV-ben nyomatnak, már arról leró, hogy mennyire IQ-szegény az itthoni kereskedelmi TV.
Dehát már a 2003-as első is ilyen volt, nem? De.
Rém ostoba ez a "sorozat", és a szereplőinek kb. 0 az IQ-ja. Csak a többi cigány és az értelmetlen barmok nézik.
A Fókuszt én is láttam, és egyszerűen sajnáltam a világot, hogy ilyen förtelmek vannak benne.
Én oda se mertem nézni.
De azért örülök, hogy nem csak én vettem észre.
Ha egy műsor valakit is butít, ott a nézőben is benne van a hiba. Úgy is lehet nézni egy ilyen műsort hogy nem veszel példát ezekről az emberekről, nem veszed át a stílusukat, beszédüket vagy jellemüket, és ha 12 éven aluliaknak nem ajánlott, akkor nem ülteted elé a kisiskolás gyerekedet.
Az embereknek kenyér és cirkusz kell, és a Való Világ egy nagy cirkusz.
Az a fajta heves ellenállás amit a neten egyesek csinálnak csak önmaguk lejáratása. Ha nem érdekel akkor nem nézed, nem kommenteled, mert azzal is csak reklámozod azt.
Külön vicces hogy a közhangulat elítéli ezeket, de titokban mégis megnézi az ember és úgy tesz mintha nem ismerné (lásd a Győzike Show esetét, ami hogy-hogy nem mégis 2,5 millióan néztek jobb időszakában).
Ráadásul ez a műsor el van küldve a kisebb RTL2 csatornára, és mint mindig, most sem kötelező nézni.
Kedvenc kommentelő típusom a "nincs tévém, de azon is csak a National Geographicot nézem".
1 Percig sem tudok ilyen TV műsorokat nézni mert agyf...t kapok az embereken annyira idióták benne.
Győzike meg ilyen barmok nem értem hogy kerülhetnek a TV-re, max youtubon lenne a helyük, de hogy konkrétan egy cigány család életét így műsorba vinni...Mutatja a színvonalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!