Csak szerintem nincs semmi extra Kapás Bogi külsejében?
Felmegyek facebookra és mindenhol őt látom,különböző szexista megjegyzések.. "Hogy dugnám stb.." Nem mondom,hogy csúnya,de annyira átlagos a lány. Megkérdeztem pár haveromat és ők is ezen a véleményen voltak. Akkor most velünk van a baj? Ti mit gondoltok?
20/F
u.i:ez a lány,ha valaki nem tudja: [link]
Azért az átlagosnál jóval több.
Nem azt mondom, hogy nem láttam már nála szebb lányt, és tény, hogy tizedennyit sem hallottunk volna róla, ha a TrollFoci adminjai nem izgulnak fel rá, de ettől még nagyon is szép.
Persze a szépség szubjektív dolog, aki az egyik embernek az álomnő, azt lehet, hogy a másik bottal se piszkálná meg.
"Persze a szépség szubjektív dolog, aki az egyik embernek az álomnő, azt lehet, hogy a másik bottal se piszkálná meg" - ezzel teljesen egyetértek utolsó!!! Mondjuk ezzel a kijelentésemmel a kérdésem elég ostobának tűnik :D
Mindenesetre köszönöm szépen a válaszokat!
Miért zavar az téged,hogy nem tökéletes külsővel rendelkező lányokat is vonzónak találnak?
Az,hogy neked csak a a külsőleg "extrás" kell az legyen csak a te dolgod,de ne kritizálj másokat,akiket egy lány kisugárzása jobban meggyőz és nem az álomnőről ábrándoznak.
Szerintem is a kisugárzása, kedvessége adja az igazi szépségét ennek a lánynak. Szinte öröm ránézni, és hallgatni, ahogy beszél, mert nagyon aranyos.
Első pillantásra Jakabos Zsuzsanna tényleg szexi és talán szebb is, de ha választani kéne, én Kapás Bogit választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!