Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám pszichológus...

Hogyan tudnám pszichológus nélkül feldolgozni az utcán beszólogató/füttyögő/dudáló férfiakat?

Figyelt kérdés
Nagyon fiatal vagyok, 14 éves, és már egyre jobban félek utcára menni. Nem tudom ezt úgy felfogni hogy örülnöm kéne hogy "vonzónak" tartanak, egyszerűen félek tőle hogy ezek tetlegességig fajulnak. Rengetegszer dudálnak ki az autóból, köszönnek, tesznek valami undorító megjegyzést. Viszont ma konkrétan izomból rácsapott a fenekemre egy vadidegen fiú, annyira lesokkolódtam hogy lereagálni nemtudtam, mire észbe kaptam már röhögve sétált tovább a haverjával. Nem tudom mit kellett volna ebben a helyzetben csinálni, félek hogy egy pofontól még ideges is lesz és csinál valamit egy ilyen barom. Nem tudom ezeket kezelni, de úgyérzem nincs értelme keményem edzeni, odafigyelni az étkezésre meg hasonlók azért hogy csak ilyenektől kapjon az ember elismerést.:( Ezzel a mai nappal telt be a pohár, nem tudom mit csináljak.

2016. aug. 18. 23:02
1 2 3
 21/27 egybaba ***** válasza:
80%

kérjél szüleidtől karácsonyi ajándéknak egy 135 kilós kigyúrt kopasz veterán idegenlégiós testőrt és kész

senki nem mer beszólni utána ha meglátnak vele :P

Na jó vicc félretéve - ha vonzod a bunkókat akkor valószinűleg nem jókor vagy rosz helyen.

Megpróbálhatsz időpontokat megfigyelni és útvonalakat.

Milyen időpontokba és milyen útvonalakon érnek ezek a zaklatások. Aztán ha sikerül megfigyelned, kerülöd a helyeket és az időket. Bunkókat jobb elkerülni.

Sajnos ha nincs előbb említett testőröd, akkor rejtőzködés a túlélés egyik titka - ja meg az öregség

Ne aggódj babus, 70 év mulva már senki nem fogja a fenekedet paskolni, meg beszólogatni se igen :P

2016. aug. 19. 01:08
 22/27 anonim ***** válasza:
66%
Nézd a másik oldalát: bizonyára azért szólogatnak be, mert jó csaj vagy, bejössz a pasiknak. Ez még előny lehet később, csak meg kell tanulnod kezelni a férfiakat. Sajnos ilyen bunkók vagyunk néha, amit helyre kell tenni, ha túl tolakodó. Meg bizonyára pont nem az szól be, aki neked bejön, vagy be fog jönni később. Az előző válaszokban sok jü tanácsot kaptál, hogy rázd le őket vagy ne foglalkozz velük.
2016. aug. 19. 07:49
 23/27 anonim ***** válasza:
52%

Ha ennyire gyakran zaklatnak, akkor próbálj ellene tenni.

Próbáld ki, hogy egyszer-kétszer nem testhez simuló ruhát veszel fel, felkötöd a hajad, lapos talpú cipőt húzol, stb. Akkor is beszólogatnak az utcán?

Például egy szűk farmer, kiengedett szép hosszú haj is már elég lehet a primitív embereknek, hogy zaklassanak. Nincs ez így rendben, de úgysem tudod őket megváltoztatni, sem elkerülni.

2016. aug. 19. 09:49
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Nos, a lényeget elmondták az előttem szólók. Velem olyan is volt már, hogy lefényképeztek. Csak annyit tudsz tenni, hogy figyelmen kívül hagyod őket.
2016. aug. 19. 12:32
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Elég szánalmas olyanokat írni, hogy ne öltözködj kirívóan. Emberek egy 14 éves kislányról beszélünk, akik füttyögnek.. valószínűleg a munkások bőven 20 felett vannak ez fix ha nem 30-40 felett. Ne vegyek fel trikót mert a melleim felső része kilátszik és azért már az ellenkező nem másra asszociál???? Ugyan... ti sem gondoljátok komolyan. Ráadásul ha hosszú nadrágban vagy hosszú ujjú garbóval akkor is megy a beszólogatás mert akkor "formáska" vagy.

A kérdezőnek pedig azt tudom javasolni, emiatt ne menjen tönkre az életed, ne parázz rá, ne gubózz be. Egyre figyelj mindig, ha ilyen közelébe kerülsz mindig csekkold le az arcokat akik körülötted vannak mint járókelők...bármi gyanúsat látsz másik irány és nem utolsó sorban ilyen helyeken szedd kicsit gyorsabban a tappancsaid :)

2016. aug. 19. 14:29
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus áldozathibáztatás ("azért erőszakolták meg, mert ku..ásan öltözött, megérdemli"). Az a minimum, hogy ha a testvéretekkel vagy gyereketekkel ilyen történik (nem kívánom még véletlenül se!), akkor is ezt mondjátok majd.

Kérdező, tanulj önvédelmet, és vágd képen azt, aki a beleegyezésed nélkül hozzád ér, de úgy, hogy az orra vére eleredjen. Meg lehet védeni magad 50 kilósan is, nekem is megy :)

2016. aug. 19. 17:48
 27/27 anonim ***** válasza:
Shai-Hulud te előítéletes f@$z
2016. aug. 21. 06:17
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!