Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám pszichológus...

Hogyan tudnám pszichológus nélkül feldolgozni az utcán beszólogató/füttyögő/dudáló férfiakat?

Figyelt kérdés
Nagyon fiatal vagyok, 14 éves, és már egyre jobban félek utcára menni. Nem tudom ezt úgy felfogni hogy örülnöm kéne hogy "vonzónak" tartanak, egyszerűen félek tőle hogy ezek tetlegességig fajulnak. Rengetegszer dudálnak ki az autóból, köszönnek, tesznek valami undorító megjegyzést. Viszont ma konkrétan izomból rácsapott a fenekemre egy vadidegen fiú, annyira lesokkolódtam hogy lereagálni nemtudtam, mire észbe kaptam már röhögve sétált tovább a haverjával. Nem tudom mit kellett volna ebben a helyzetben csinálni, félek hogy egy pofontól még ideges is lesz és csinál valamit egy ilyen barom. Nem tudom ezeket kezelni, de úgyérzem nincs értelme keményem edzeni, odafigyelni az étkezésre meg hasonlók azért hogy csak ilyenektől kapjon az ember elismerést.:( Ezzel a mai nappal telt be a pohár, nem tudom mit csináljak.

2016. aug. 18. 23:02
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
16%
Ne öltözz kuurvának.
2016. aug. 18. 23:42
 12/27 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem ez kamu.Pazichológushoz menni,mert dudálnak vagy fütyülnek pasik?:D Hagyjuk már...ez a női lét természetes velejárója sajnos.Anyukáddal beszélgess erről,ne vadidegeneket kérdezz egy ilyen fórumon.
2016. aug. 18. 23:43
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk az is biztos, ha mellettem csinálná ezt egy faszi, a s.egglyukába dugnám fel az alkarját. Nem bírom a t.ahó p.araszt embereket.
2016. aug. 18. 23:45
 14/27 anonim ***** válasza:
90%

Szánalmas a válaszok egy része komolyan... Rögtön ezt a szerencsétlen kislányt kell hibáztatni. Vicc, hogy még mi vagyunk a hibásak a sok suttyó, tahó, alpári barom miatt, akik mindenkiben csak egy lyukat látnak. Hányinger komolyan. Rengetegen írták már (nem csak ennél a kérdésnél), hogy akkor is beszólogatnak, füttyögnek, dudálnak ezek a gyökerek, ha egy tök átlagos farmer meg pulcsi van rajtad. Nyáron meg nehogy már nagykabátba kelljen utcára menjünk, csak hogy véletlen se adjunk okot arra, hogy beszóljanak. És itt nem az olyanokra gondolok, akiknek mindenük kivan, kilóg a seggük alja és kint van az egesz mellük stb. Egyszerű rövidnadrág és póló, de akkor is van 1-2 visszamaradott egyed, aki beszólogat.

Zsákot is felvehetnénk, akkor is lenne nehány olyan ember, akinek addig terjed ki a nem létező intelligenciája, hogy "Huuu de megdugnálak".....

2016. aug. 18. 23:52
 15/27 anonim ***** válasza:
19%
Mutathatnál egy képet magadról!
2016. aug. 18. 23:53
 16/27 anonim ***** válasza:
31%
#15 de ez ellen nem tudsz mit tenni,mindig is voltak,vannak és lesznek ilyen emberek.Nem kell velük foglalkozni.Vagy legyünk öngyilkosak,járjunk pszichológushoz mert ezzel nem lehet együtt élni vagy mi?Komolyan,ez legyen a legnagyobb probléma az életben...Inkább fogd fel pozitív visszajelzésnek és ennyi.
2016. aug. 18. 23:56
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már 13 évesen nagy volt a mellem,fenekem.És velem is kikezdtek,ha nem voltam kihívóan öltözve akkor is.A buszmegállóban álltam és oda jött egy közmunkás és mondta hogy "De betenném neked." És utánam is füttyögtek,cuppogtak... Főleg a 35+ korosztály... Csak azt tudom mondani az ilyenek igazi selejtek. Próbálj nem rájuk figyelni.

19L

2016. aug. 18. 23:57
 18/27 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm válaszokat, sokat segítettetek, akkor igyekszem figyelmen kívül hagyni őket:) Nem szeretnék magamról képet küldeni, ha nem haragszotok.
2016. aug. 19. 00:00
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért elég durva, hogy sokaknak rögtön az jön le az egészből, hogy mindez a lányok hibája, mert ők a túl kihívóak! A nem Q-rvás lányoknak is ugyanúgy odaszólnak, de mindegy, most ezt tegyük félre. Ha teszem azt van egy nő, aki tényleg nagyon Q-rvásan öltözködik, ebben az esetben teljesen normális, hogy tahó módon beszólogatnak neki? Mert szerintem akkor sem! És az ilyen tajparasztoknak tök mindegy, hogy kihívó-e a csaj vagy sem, ha valaki megtetszik nekik, akkor kapásból ezt teszik. Próbálják felkelteni a nő figyelmét, azt hiszik, hogy ez olyan menő és ők a "fa.sza csávók". Ha meg haverokkal vannak, az még rosszabb. Olyankor egymásnak is bizonygatják, hogy ez milyen szórakoztató, és ők milyen "jó fejek". Úgyhogy nem a kérdezőt kellene hibáztatni, hanem az ilyen bunkókat!
2016. aug. 19. 00:01
 20/27 anonim válasza:
100%
Nem értem ezeket a parszt gyökereket...még itt is zaklatnak... Na de szerintem is hagyd őket de azért egy paprikaspray mindig jól jöhet. ;)
2016. aug. 19. 00:44
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!