Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek is senkiházi azaz...

Szerintetek is senkiházi azaz ember akinek nincs végzettsége?

Figyelt kérdés
Szinte minden ismerősöm azt mondja hogy akinek nincs végzettsége az egy senkiházi tróger! Kérdem én miért? Miért senkiházi attól mert mondjuk segédmunkat végez? Mert ma már a segédmunkásokra is azt mondják! Nekem két tantárgyból kell javítót írnom az érettségiből mellette már rendesen 8 órában dolgozom! Szeretem az állatokat általában ha tudok akkor segítek más embereken! Szóval én jónak érzem magam és már rám is sokszor mondták hogy egy senki vagyok mert nincs végzettségem és ez olyan rosszul esett! Attól független hogy nincs végzettségem én még ugyanolyan hús vér vagyok mint a többi ember vagy ma már ez a divat hogy aki dolgozik egy gyárban az már egy senki?? Mert én mindenhonnan ezt hallom már nagyon idegesít! Ti hogy vagytok ezzel? Írjátok le a véleményeteket kedves emberek!

2016. aug. 17. 19:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
44%
Sziasztok! 23/f vagyok. Imádtam annó gépezni, élvezni az életet, és rühelltem tanulni. De minden nyarat végig dolgoztam még úgy is hogy nem vagyunk szegények egyáltalán. A családpa mindenki diplomás szinte. Én középsulit se végeztem. Ott hagytam a 3. bukás után. Ettől független rengeteget olvasok és érdekelnek a csillagászati témák. 2 és fél éve a semmiről kezdtem külföldön. De mivel szeretek barátkozni és kedves vagyok ma ott tartok hogy kézhez 1900fontot kapok, és haveromnál élek kint akinek csak a rezsi felét kell kifizetnem. Minden nyáron nyaralok, télen snowboardozok. Élvezem az életet pedig otthon diplomával még ennyi idősen sehol nem lennék.
2016. aug. 19. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!