Ha MUSZÁLY lenne rasszt váltanod, a jelenlegi fehér (vagy ha c1gány vagy, akkor barna) rasszodrol, mire váltanál? :D 16F
Figyelt kérdés
Én ha nem fehér lennék, akkor biztosan néger szeretnèk lenni.2016. aug. 16. 17:32
31/37 anonim válasza:
Az ide kommeteltek úgy 98%-a identitás zavaros hülye, magyarok ugye elve nem lehetnek már, mert saját magukkal sincsenek tisztában, csak szívják a levegőt, de minek....
32/37 anonim válasza:
Roma lány vagyok, ha váltani kelle szívesen latina lennék.
33/37 anonim válasza:
Ázsiai lennék, mert :
Az afrikaiakkal szemben elég igazságtalan rasszizmus van, ha az lennék azzal kéne szembesülnöm.
Az indiaiakat mindenhol cigánynak nézik és azért kapnak ellenségességet, pedig a rassz nagy része nem bűnöző, kifejezetten gyűlölik, el is zavarták a cigányokat az országukból.
Talán latin lennék, őket amerikában nem szeretik néha, de a világ többi részén semmi probléma velük (bár... az olaszok-spanyolok nem ugyanaz a rassz mint a magyarok ? Mind európaiak vagyunk, úgyhogy a latin talán nem is lenne rasszváltás)
Lennék egy kis japán vagy kínai, és elmennék matematikusnak! :D
34/37 anonim válasza:
Nagyon nem vagytok ti kèpben hogy kik vagytok, azért is beszèlitek össze a sok hülyeséget!
35/37 anonim válasza:
És mi van, ha azt mondom, hogy ha már semmiképpen nem lehetnék az, ami vagyok, akkor zsidó szeretnék lenni? Mert akkor akármit csinálnék, ha nem tetszene akárkinek, kiosztanám, hogy antiszemita, és kész.
36/37 anonim válasza:
Az meg jobb lenne :D ilyen felfogással, bármerre mennél, undorodnának tőled:D
37/37 anonim válasza:
Én nagyon szívesen lennék afroamerikai, vagy mulatt. És amúgy lány vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!