Ha MUSZÁLY lenne rasszt váltanod, a jelenlegi fehér (vagy ha c1gány vagy, akkor barna) rasszodrol, mire váltanál? :D 16F
Baj van, mert a fehér vagy a barna az nem rassz.
A "fehér" és a cigány is az europidhoz tartozik. Mert a cigányok indiaifélék, igaz?
Én azt hiszem, akkor már a 3 rossz közül a mongoloidot választanám. Vagy föladnám.
Bár, ha mindenestől kapnám az egészet, és emlékeznék az europid múltamra, akkor a mongoloid sem kéne. Se tejfélék, se alkohol? Csak rizs ,meg szója? Inkább nem.
Igazából még alrasszt sem kérnék másikat, ha belegondolok.
1. A muszáj pontos j-vel írandó.
2. Nincs olyan rassz, hogy "barna". El kell, hogy keserítselek: A cigányok is az europid rasszhoz tartoznak, ugyanúgy, mint mi.
3. Ha muszáj lenne választani, akkor mongolid lennék.
F
Kérdés, hogy választhatnék-e konkrét orszagot, lakhelyet, társadalmi osztályt, vagy random menne a dolog. Illetve egyáltalán újra kellene születnem, vagy ugyanott folytatnám az életem.
Egyébként 4 nagyrassz van, az europidban vagyok, így eleve csak 3 lehetőség közül választhatok. Testi tulajdonságokban talán a negrid a legelőnyösebb ezek közül, bár a mongolidok potenciálisan többet élhetnek, viszont a piát nem bírják. Szóval azt mondom, a negrid nagyrasszt választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!