Elég sokat nézem az olimpiai közvetítéseket. Miért nem közvetítenek szinte soha pl. szinkronúszást, toronyugrást, szinkronugrást? Vagy csak én szeretem ezeket?
MErt úgy cseszte el az mtva a közvetítést, ahogy lehet :(
Simán megoldható lett volna az m4-en a magyar érdekeltségű versenyek mutogatása, az m5-ön meg a többi. ÉS másnap délelőtt nem ugyanazt az egy úszást ismételni ezerszer...
Én is imádom ezeket. :D
Szerintem azért, mert ha nem indul magyar induló, akkor nem lenne akkora nézettsége. Nomeg, annyi "futam" van egy időben, hogy szelektálni kell, és ha pl. akkor van valami magyar érdekeltségű szám, nyilván at fogják közvetíteni. De idén véletlen pont láttam a női és férfi páros szinkronugrást, azt közvetítették az M4-en. (:
Én is szeretem nézni ezeket a sportokat. Magyarországon viszont az emberek többsége nem ezekért a sportokért rajong és általában olyan versenyekre kíváncsiak, ahol van magyar induló is.
Ma 17 órakor még el tudod csípni a szinkronúszás döntőjét (csapat) Nem tudom, hogy a tv közvetíti e, de az m4 weboldalán előben meg tudod nézni, ha rámész a mai programnál a csapat szinkronúszásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!