Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van az egyetemen egy lány,...

Van az egyetemen egy lány, tavaly volt első éves de teljesen el van szomorodva, megtörve . De az a lány olyan, nagyon szép és állítólag még pasija sem volt! Teljesen meg van törve, látszik rajta nagyon durván . Lehet baja?

Figyelt kérdés
Mi lehet a problémája ??
2016. aug. 15. 18:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

9. vok: ha egyetemre jársz, ne iskolának nevezd a helyet! Olyan ledegradáló...

A lényeg, hogy eltelt 3 hónap, vmilyen változás csak lesz rajta. Vagy rosszabb, vagy jobb, vagy tényleg semmit, de semmit sem változott. Ezt a 2 hetet kibírod.

Utána legfeljebb köszöngess neki párszor, aztán ha van közös órátok, akkor se ülj mellé, hanem elé és ne mögé. Elég nehéz velük, velünk, mert én se vagyok egy húdennagykapcsolatteremtő, melóhelyen elvagyok magamnak, ha nem szólnak hozzám, akkor szerintem csendben lennék. Kellett nekem is jó pár hónap, hogy szünetben ne egyedül egyek, hanem odaüljek vkihez, de még mindig inkább hagyom, had beszéljen.

Nem lesz egyszerű vele, vkinek van türelme az ilyen lányokhoz, vki feladja. Sok szerencsét és türelmet kívánok!

2016. aug. 17. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!