Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek is Jacob Sartorius...

Szerintetek is Jacob Sartorius helyes?

Figyelt kérdés

2016. aug. 14. 08:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. aug. 14. 09:22
 2/17 Evi^^ válasza:
61%

Szerintem igen! Lattam mar eloben es olyam mint kepernyon keresztul..

Nagyon aranyos egy srac a talalkozon tok kedves volt....

Igaz a Sweatshirt zenejet en sem kedvelem de a Hit or Miss nagyon bejon😊

Szoval sztem helyes..😍

2016. aug. 14. 10:54
 3/17 anonim ***** válasza:
64%

Naggyyyonn helyes uristen imadomm azt a gyereket

Utolsó uristen nagyon irigyellek:Dd*.* *.*

2016. aug. 16. 19:56
 4/17 anonim ***** válasza:
30%
Gázkamrában helyesebb lenne!
2016. aug. 19. 11:47
 5/17 A kérdező kommentje:
Utolso mas halalat nem nagyon szep dolog kivanni. Neked hogy esne ha ezt irnak/kivannak rolad?
2016. aug. 19. 14:42
 6/17 anonim ***** válasza:
68%
Nekem inkább cuki/aranyos kisfiú.De lefogadom hogy nagyon helyes lesz nagyobb korában.16/L
2016. aug. 22. 21:44
 7/17 anonim ***** válasza:
40%
Egyeltalán nem. Gyűlölöm a srácot! Még ha értene is valamihez, megérteném, hogy miért vannak érte annyira oda, de így...
2016. aug. 23. 11:53
 8/17 A kérdező kommentje:
Van tehetsege ahhoz amit csinal szerintem :)
2016. aug. 23. 17:55
 9/17 anonim ***** válasza:
70%
Ez csak egy vélemény lesz amihez mindenkinek joga van ugyhogy a fanokat előre kérem, hogy ne bántsanak. De szerintem nem neki való ez még, a felnőtekre sincs feltétlenül jó hatással az ismertség, hát még egy gyerekre, ennek ellenére nem mondom azt, hogy nem fog vele megbirkózni. A zeneileg nézzük akkor fogalmam nincs hogy milyen a valódi hangja mert abból semmit sem lehet hallani az auto tone-tól.A klipekben pedig nagymenőt játszik ami nem túl szimpatikus.Azt tudnotok kell, hogy amit látunk az a menedzerek,rendezők munkája nem tudni mennyi látszik az igazi Jacobból.Mindemellett én úgy érzem egyenlőre azt használják ki, hogy a fiatal lányoknak tetszik így nekik könnyen eladható, a hardcore fanokat nem érdekli a hang,tehetség vagy személyiség ők már-már megszálottak. Én ezért féltem, mert könnyen kihasználható.A személyes véleményem az hogy nem ismerem a személyiségét így nem én leszek az aki sok-sok kommenten át szidja, a klipek szinvonala szerintem alacsony, de nincs okom arra, hogy utálkozzak.
2016. aug. 26. 11:27
 10/17 anonim ***** válasza:
Amúgy bocsánatot kérek az esetleges helyesírási hibákért és azért, hogy nem az eredeti kérdésre válaszoltam.
2016. aug. 26. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!