Szerintetek Mark Sheppard és Jeffrey Dean Morgan helyes? :D
Öhm, karakteresek? Bárhogy is számolom, már ötven évesek. Nem azt mondom, hogy ott megáll a világ, de azért meg kell húzni valahol a határt. Egyébként pedig nem, nem hiszem, hogy úgymond jóképűek, ők is inkább olyanok, akiknek jót tett az idő múlása, vagyis azokhoz a férfiakhoz tartoznak, akik 40-50 évesen a legkarizmatikusabbak. Kettőjük közül mondjuk inkább Dean Morgant választanám, ha nagyon kellene.
Erre a férfi típusra egyébként tipikus példa George Clooney.
Egyébként tényleg elismerem, hogy vannak olyan férfiak, akik 40-50 évesen is mondjuk úgy jól néznek ki, de soha nem kezdenék ilyen korú emberrel. Jesszusom, mindig az apám jutna eszembe, mármint, hogy ők még nála is idősebbek. Nekem ez valahogy nem fekszik, de valaki meg pont apakomplexusos, és annak meg az ilyen korúak jönnek be.
Na, bocs a hosszú válaszért. :D
20/L
Negan :D
Csak a másodikról mondanék véleményt.Attól függ hogy nézzük.Nem mondom hogy csúnya ,mert nem csúnya inkább macsó kinézete van :D.De ahol őt láttam minden karaktert jól meg tud formázni(twd :) ),illik hozzá az arca is.Szóval ja :D
Igen :D imádom az Odaát-ot.
Szerintem is Mark a "helyesebb" de Jeffrey-t is imádom.
Mindketten remek színészek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!