Szerintetek Justin Bieber hányas egy 10-es skálán?
legyen egy 1.5
Nekem nem tetszik, agyon van erölettve. Ratyi ruhák, azt hiszi, hogy egyediek miközben csak szimplán borzalmasak.
Arról a hajról nem is beszélve..
17L
Ízléstelen a gyerek!
Láttátok az Audi R8-át?
Befestette tigrismintásra!
Tigrismintásra......
Miért??
Én, mint pasi szemmel:
-a zenében is van objektivitás, ezért mint énekes még átlagosnak sem mondanám, átlag alatti, semmi érdekesség nincs a hangjában
-szubjektív füllel sem tetszik a hangja
-a tini csajoknak inkább a külseje tetszik, de el tudom képzelni, minél többet hallgatják, a fülük annál jobban hozzászokik a hamissághoz, a színtelen hangszínhez, így elképzelhető, hogy kedvelik még azt is.... (pl.: ha valaki nem olvas sokat és jót, akkor egyértelmű, hogy nem fog nagy szókinccsel rendelkezni....)
-inkább mondanám egy média által létrehozott showman-nek, aki énekelget...
-külső szempontjából, rengeteget tud segíteni mondjuk egy reklámfotózásán a photoshop... ha megnézem akkor azt mondanám, hogy egy átlagos pattanás arcú gyermek... ( főleg, ha megnézzük így majdnem kopaszon...) külseje inkább átlagos... nem hogy még egy "k*va jó hapsi, isntekirály, dögös, szexi...) szerintem vannak nála sokkal jobb hapsik, akikért a nők joggal vannak oda....
PS: semmi féltékenység nincs bennem vele kapcsolatban, inkább csak szomorúság, hogy a zeneipar és a mai lányok, a világ idejutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!