Mit gondoltok egy olyan fiúrol akinek van egy cigány társasága ''tehát vannak cigány lány barátai''?
A fiú 100% magyar és sokkal jobban él...mint ők...de csak ők álnak vele szóba...
Szerintetek? (csak lányokról van szó) nem égő?
Azt még hagy tegyem hozzá, hogy ők éppúgy magyarok mint te.
megmosolyogtato elgondolas,foleg mikor a ket kornyekemen ulo cigo elkezdi megbeszelni,hogy mennyire utaljak a magyarokat. Legyszi ezt is tartsd eszben,mikor azt hangoztatod,hogy ugyan olyan magyarok...
es ilyenbol nem egy cigany van. Lehet nem allitja beled a kiskest,es meg el is beszelget veled,de....
Mondjuk a felszines csevejt arra ertettem,hogy ha segitseg kell a sulihoz segitek,es kedelyesen eltarsalgok a milyen volt a hetvege es egyeb semmilyen dolgokrol.
De baratok nem leszunk.
De kedves valaszolo,ha rasszista lennek egyfelol tuti nem ulne mellettem egy cigany,masfelol nem tarsalognek,a segitseg meg kizart dolog lenne...
egyszeruen csak arrol van szo,hogy vannak dolgok ,amiben erezni lehet a kulonbsegeket. Ez egy dolog,nem alpari paraszt emberekrol van szo azert egyebkent.
a masik resze meg,hogy azert ok is inkabb egymas tarsasagat keresik,vagy reszesitik elonyben.
innen kiindulva,nagy baratok nem leszunk.
Abban talan adok nemi igazat,hogy nem vagyok teljesen eloitelet mentes..ez pedig onnan van tobbek kozt,hogy amelyikkel joba voltam cigany is(de ugy,hogy pl voltam naluk is),na rola is kiderult,hogy szepen sunyiba meglop idonkent. ;) es akkor ez csak egy pelda.
es akkor lehet dobalozni,hogy magyarok kozt is van ilyen,es van is igen. Csak sajna szemelyes tapasztalat alapjan,nekem nem a magyarokkal gyult meg a bajom elsosorban..
en tul tudok jutni az eloiteleteimen,olyan szinten,hogy ha azt latom normalis az illeto,akkor normalisan fogok hozzaallni.
ha nem normalis,akkor nem fogom keresni a tarsasagat semmilyen szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!