Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan fiúrol akinek van egy cigány társasága ''tehát vannak cigány lány barátai''?

Figyelt kérdés

A fiú 100% magyar és sokkal jobban él...mint ők...de csak ők álnak vele szóba...

Szerintetek? (csak lányokról van szó) nem égő?

2016. aug. 11. 19:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Azt még hagy tegyem hozzá, hogy ők éppúgy magyarok mint te.

megmosolyogtato elgondolas,foleg mikor a ket kornyekemen ulo cigo elkezdi megbeszelni,hogy mennyire utaljak a magyarokat. Legyszi ezt is tartsd eszben,mikor azt hangoztatod,hogy ugyan olyan magyarok...

es ilyenbol nem egy cigany van. Lehet nem allitja beled a kiskest,es meg el is beszelget veled,de....

2016. aug. 19. 21:52
 12/17 anonim ***** válasza:
haat utolso veled van a baj es nem a ciganyokal. mi nem probalunk meg "felszinesen" beszelgetni valamirol hogy kurnammmegazanyadat hanem mi egyenesen megmondjuk es ti ehez anyira nem tudtatok alkalmazkodni hogy nem vagjatok a kulombseget akozott ha valaki roszat akar es ha valaki csak oszinte. hat sokat kell meg tanulnotok az biztos!!
2016. aug. 20. 13:21
 13/17 anonim ***** válasza:

Mondjuk a felszines csevejt arra ertettem,hogy ha segitseg kell a sulihoz segitek,es kedelyesen eltarsalgok a milyen volt a hetvege es egyeb semmilyen dolgokrol.

De baratok nem leszunk.

2016. aug. 20. 13:27
 14/17 anonim ***** válasza:
igen de Akor ott veled van ahiba mer igy alsz hozza ;) nekem nagyon sok baratom van magyarok is es azert mert nem ilyen raszistan es feketen feheren altam a dolgokhoz.
2016. aug. 20. 13:55
 15/17 anonim ***** válasza:
es nem hittem magamat okosabnak a magyaroknal sot ellenkezoleg, de most mar tudom h ez is miert volt...
2016. aug. 20. 14:05
 16/17 anonim ***** válasza:

De kedves valaszolo,ha rasszista lennek egyfelol tuti nem ulne mellettem egy cigany,masfelol nem tarsalognek,a segitseg meg kizart dolog lenne...

egyszeruen csak arrol van szo,hogy vannak dolgok ,amiben erezni lehet a kulonbsegeket. Ez egy dolog,nem alpari paraszt emberekrol van szo azert egyebkent.

a masik resze meg,hogy azert ok is inkabb egymas tarsasagat keresik,vagy reszesitik elonyben.

innen kiindulva,nagy baratok nem leszunk.

Abban talan adok nemi igazat,hogy nem vagyok teljesen eloitelet mentes..ez pedig onnan van tobbek kozt,hogy amelyikkel joba voltam cigany is(de ugy,hogy pl voltam naluk is),na rola is kiderult,hogy szepen sunyiba meglop idonkent. ;) es akkor ez csak egy pelda.

es akkor lehet dobalozni,hogy magyarok kozt is van ilyen,es van is igen. Csak sajna szemelyes tapasztalat alapjan,nekem nem a magyarokkal gyult meg a bajom elsosorban..

en tul tudok jutni az eloiteleteimen,olyan szinten,hogy ha azt latom normalis az illeto,akkor normalisan fogok hozzaallni.

ha nem normalis,akkor nem fogom keresni a tarsasagat semmilyen szinten.

2016. aug. 20. 15:24
 17/17 anonim ***** válasza:
ez neem rosz utolso ertelek :)) nem nagyon tudok mit mondani :)csak nekem nem esikjol elfogadni hogy az en fajtam roszab a tiednel.es ez miat utalnak engem is. lehet igyvan. de nem feltetlen utalnak csak csunyan neznek ram az utcan, vagy nem neznek ram es ignoralnak, vagy megveto pilantasokat vetnek rank. nem esik jol, ezert sziggyuk sokunk a magyarokat. meg sokunk ugy probal csinalni hogy mintha nem erdekelne oket ezek a dolgok de valojaban azert nagyon megbant es megoli a bizalmat sokunkban a magyarok fele. mondad hogy nem vagy raszista mert beulnek melled a ciganyok, aztan azt is hogy megloptak egyszer. csak azt nem veted eszre hogy az egyik a masikat szuli. mert te magadban vagy raszista es nem adod ki magadbol, nem akarod hogy igy legyen, ezt erzi rajtad sok cigany. aztan megismerkettek veled es rajottek hogy te nagyon eloiteletes vagy veluk szemben, ezert megloptak.es tovab altak. benned ez megszult egy bizalmatlansagot ami meg megszult egy eloiteleteseget.aztan lehet hogy csak rosz tipusu emberek tarsasagat kerested egyebkent is. amugy nem veled van a baj ez normalis dolog. sok cigany ugyanigy veszi magara a vilagot.bennunk ugyanigy megvan az eloitelet es a bizalmatlansag a magyarok fele mint benetek felenk. ugyanojan emberek vagyunk ;) a mi csaladunk ojan mint a te csaladod, az en tesvereim olyanok mint a tiejid. ezert ne utaljuk egymast, benned meg ne legyen sok eloitelet ;))
2016. aug. 20. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!