Csak szerintem olyan jó sztárnak lenni?
A pénzét én is elfogadnám, de nem lennék hires. Nagyon nincs semmi önbizalmam, rondának látom magam, és ezen csak rontana, ha a tv-ben a rólam készült képeket mutogatnák, amiken úgy nézek ki mindig, mint egy beszivott fogyatékos. Utána az interneten ezrek fikáznának, hogy milyen ocsmány vagyok, látszik, mennyit jelent a smink...Ha meg megműttetném magam, hogy el tudjam fogadni a külsőmet, minden újságban rólam irnának, hogy "Hahh, látszik, hogy XY túlesett már plasztikai műtéten, nézzétek meg az előtte-utána képet, a tavaly készült fényképen még vastagabb krumpliorra volt! Micsoda szégyen!!", meg nem lenne semmi magánéletem se, ha csak 5 percre mennék is le sétálni az utcára, addig készülne rólam 3000 kép. Az emberek folyton azon csámcsognának, hogy kivel vagyok együtt, leszbikus vagyok-e, ha lenne épp valakim, naponta jelennének meg új cikkek arról, hogy valamelyik közeli ismerősöm szerint szakitottunk a barátommal, aztán megint összejöttünk, utána újból szakitottunk...
Szóval én semmi képpen nem szeretnék sztár lenni :s
Pénz szempontjából jó. Minden más szempontból rossz.
Kinek hiányzik az, hogy folyton paparazzi kövesse mindenhova? Hogy turkáljanak a magánéletében? Hogy hazugságokat írjanak róla az újságok, internet, tv...? Hogy egy rakás ember legyen, aki teljes ok nélkül elítéli, kritizálja, utálja? Hogy extrémebb esetben akár az életére is törjenek az elmebeteg "rajongók"?
Én nem tudnék így élni, hiába keresném magam hülyére.
Nem véletlenül alkoholista meg drogos meg mentális problémákkal küzködő olyan sok sztár! Ők sem bírják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!