Csak szerintem gaz ha egy gazdag lany? A tobbi lent
Figyelt kérdés
Aki ala a szulei kocsik meg mindent tolnak veri magat arra hogy mindenert megdolgozik csak azert mert van egy protekcios allasa ami csak latszat dolog2016. aug. 9. 21:22
1/13 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy protekciós az állása?
Honnan tudod, hogy a szülei tették alá az autót?
Irigység szagot érzek...
2/13 anonim válasza:
Ha nincs miért küzdened, nincs miért erősnek lenned, és akkor egy nehéz élethelyzetben eltörik a gerinced. A legnagyobb rossz, amit ezekkel az emberekkel tehetsz az az, ha meghagyod őket a mások által számukra felépített álomvilágukban.
3/13 A kérdező kommentje:
semmi irigyseg.. de tudod 18 evesen nem szoktak 5 millios kocsikat venni maguknak az emberek na es ezek nezik le az atlagos embereket
2016. aug. 9. 21:30
4/13 anonim válasza:
Már bocs, de ha megtehetem, akkor megveszem a gyerekemnek az normális biztonságos autót a 100 000 Ft-os Suzuki swift helyett, amivel ha 40-nel belé mennek szörnyet is hal benne...
7/13 anonim válasza:
Ha nekem lenne egy 18éves gyerekem én is alá tennék mindent,ahogy sok szülő is! Nem jó dolog az irigység.
8/13 anonim válasza:
Egy 5 millás első autó csak ezen a csóró gyarmaton számít luxusnak.
9/13 anonim válasza:
Ötmillió forintért újonnan Skoda Fabiat, Ford Focust, Opel Astrat meg talán még egy VW Polot kapsz. Ezek mind alsó kategóriás autók, távol állnak a luxus autóktól. Némi viszonyításképp, egy Rolls Royce Phantome 30 milliónál kezdődik. Ez egy luxus autó.
10/13 Sunshinedoll válasza:
Ha nekem gyerekem lenne, és megtehetném, én is vennék neki kocsit :D
Ha az állása meg valóban protekciós, lényegtelen, elmondásod szerint 18 éves, még hatezerszer válthat munkát, majd akkor kiderül, mennyire dolgozik keményen. De ez legyen a legnagyobb bajod.
Függetlenül az ő viselkedésétől, hogy tényleg veri-e magát vagy nem, ez az ő erkölcsi bizonyítványa, te meg csak irigy vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!