Miért mondják azt hogy más egy fiú és egy lány? (Többi Lent) )
Figyelt kérdés
Szóval a Szüleim a testvéremet(14) nem akarják elengedi 1 napra Budapestre(nem ott lakunk)egy fiúval de nem a fiú a bajuk hamem a "szokásos":túl kicsi vagy,LÀNY VAGY,nem állunk abban az anyagi helyzetbe hogy dobálhatjuk a pénzt,elrabolna,bevándorlók.......stb
Szóval a kulcsszó az hogy :Más egy fiú mint egy lány,ezt miért mondják egy fiúval is megtörténhet mindez(Fent).
Melleseg nem csak ketten lesznek Budapesten kb 7-8-an.
Köszöm az ÉRTELMES VÁLASZOKat!
Én(kérdező)---->12/L
Testvérem---->14/L
2016. aug. 11. 15:21
1/3 anonim válasza:
Én se engedném, még fiút se, nemhogy lányt. Egy lány jobban ki van téve a veszélynek, rá jobban vadásznak, mint a fiúkra. A szexuális erőszak terén is a lányok a preferáltabbak. Egyébként is Pesten van az alvilág, veszélyesebb, mint bármilyen más magyarországi város. Nem hiába ott rabolják el a legtöbb gyereket.
2/3 anonim válasza:
Alapjában véve megerősítem amit az első kommentelő írt: a lámyok jobban ki vannak téve szexuális erőszaknak. Valamint egy lány többnyire fizikailag gyengébb a férfinél. Ez is ehy indok. Valamint 14 évesen azért ez túl merész,akárhányan is vannak...
3/3 A kérdező kommentje:
Igen persze igaz!
2016. aug. 11. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!