Miért mondják azt néhány lányok, hogy "pocakom van", amikor a köldökük egy függőleges csík?
Ezek hülyék? Bár nekem lenne olyan csík, de csak ilyen inkább a vízszintes, mint függőleges.
Nincs pocakom, kockás hasam van, mert megdolgoztam érte, de az én köldököm soha nem lesz olyan mint a többinek. Viszont nekem tartanom kell ezt a szép hasat, nekik meg ha el is híznának, ilyen maradna.
Ezzel nincs még gond, genetika. De könyörgöm, mi az istennek nyivákolnak, hogy "pocakjuk van", amikor tök lapos a hasuk?? Láttak már kövér embert? Na azoknak van pocakjuk!
Az ilyen azt akarja válaszul hallani, hogy: Àhh dehogy! Nagyon jol nèzel ki,nics pocakod.
Ha Rám hallgatsz egyszer csak ugy poenbol ird vissza,hogy: Pff tényleg elég nagy hasad van! ... és várd a reakciot...ha nincs reakcio az is reakcio...ha érted.
Üdv a beles! :D
Ez jó ötlet :)
Tudom, idióta kérdés, vagy rosszabb dolog is a világon, de nekem annyira szétrágta már az agyam a sok ilyen képfeltöltős kérdés gyakorin meg amikor személyesen is odaállnak elém a deszka alakukkal hogy "ugye hogy pocakom vaaann??"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!