Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A lányok az ilyen fiúkra...

A lányok az ilyen fiúkra értik hogy "rossz fiú"?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon bejön ez a srác.És szerintem illik rá a "rossz fiú".Szerintetek?(remélem megnyitja nektek)

[link]

Meg,van az a játék,a csábításból jeles.Még nagyon régen játszottam vele,és azóta is nagyon tetszik belőle a Castiel.Tudtok olyan képeket küldeni amin a fiú,azért hasonlít Castielre?Most itt nem szószerint ugyanolyan fiúra gondolok.Hanem arra a tipusra aki:

Kemény

Jó dumái van

De ha szeret egy lányt akkor azt szívből szereti,és átmegy aranyosba..

Szerintetek vannak ilyen fiú M.o-n?

2016. aug. 9. 22:25
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Ez a cicafiú? Rossz fiúk sorolok:Daniell lugo,Carl johnson stb... Na meg ez mindenkit megver? A szél elfujja xD. Csajszi nagy fogalom zavarba vagy! Keress egy rendes palit mert ez semmire sem jó max helyet foglalni :).
2016. aug. 10. 15:00
 22/25 A kérdező kommentje:
Jójójó,:D Köszönöm a válaszaitokat!És hogy fej leharapás nélkül elmagyaráztátok hogy milyen nagy tévhittben vagyok!:D
2016. aug. 10. 15:11
 23/25 anonim válasza:

Nem olvastam az előző kommenteket. De nem én nem ilyenre értem, Őt inkább vagánynak mondanám.:D A rossz fiúk alatt, nem a kisfiúsan helyes, hanem az a ránézek és leesik a bugyim fiúkat értem, akik ugye "rossz" dolgokat is csinálnak. Cigi, deszkás, laza stílus meg ilyesmi.:D

Mondhatnám azt is hogy több csaj akarja egyszerre.

2016. aug. 10. 18:53
 24/25 A kérdező kommentje:
Egy húron vagyunk utolsó!(asszem) :D valahogy így gondoltam én is!:D
2016. aug. 10. 23:23
 25/25 anonim ***** válasza:

[link]

EZ a roaszfiú! ;) tessék gyönyörködni!

2017. febr. 6. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!