Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A lányok az ilyen fiúkra...

A lányok az ilyen fiúkra értik hogy "rossz fiú"?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon bejön ez a srác.És szerintem illik rá a "rossz fiú".Szerintetek?(remélem megnyitja nektek)

[link]

Meg,van az a játék,a csábításból jeles.Még nagyon régen játszottam vele,és azóta is nagyon tetszik belőle a Castiel.Tudtok olyan képeket küldeni amin a fiú,azért hasonlít Castielre?Most itt nem szószerint ugyanolyan fiúra gondolok.Hanem arra a tipusra aki:

Kemény

Jó dumái van

De ha szeret egy lányt akkor azt szívből szereti,és átmegy aranyosba..

Szerintetek vannak ilyen fiú M.o-n?

2016. aug. 9. 22:25
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Xd
2016. aug. 9. 22:58
 12/25 anonim ***** válasza:
81%

Hát...nem igazán tudom honnan jött az neked,hogy egy 15 éves kb 50 kilós ropi kisfiú tettlegesen is fel merne lépni bárki ellen.

Amúgy a kontroll megtartási képességre értendő a rossz fiú.

Aki végig fent tud tartani egy olyan keretet,hogy felette nincs hatalma a nőnek.A nő nem tud megfelelési kényszert ébreszteni benne,ő viszont tud a nőben,ő irányít a kapcsolatban és ahogy írták már erősen manipulatív.

2016. aug. 9. 23:09
 13/25 A kérdező kommentje:
Értem!Köszi neked is a választ!:)
2016. aug. 9. 23:31
 14/25 Sunshinedoll ***** válasza:
Hát nekem erről a srácról nem a rossz fiú jut eszembe. És fogalmam sincs, milyen jó dumája van, vagy mennyire kemény (akár a farka, akár az izma, akár a hozzáállása, bármire is értetted).
2016. aug. 9. 23:43
 15/25 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem ő elég rosszacska lehet.

2016. aug. 10. 00:23
 16/25 anonim ***** válasza:

Rossz fiú. XD

Még fiúnak is kevés.

2016. aug. 10. 00:29
 17/25 A kérdező kommentje:
Hahahaha,jól van na..:DD nekem ez esett le belőle..:D
2016. aug. 10. 00:32
 18/25 A kérdező kommentje:
Bár ott kezdődnek a bajok,ti is máshogy és én is teljesen máshogy képzelem el a rossz fiút.Ti úgy hogy sitten van,meg amit abból a videóból levettem,hogy tényleg rossz.Öl stb..és meg egy úgy mond,"álnév" ként mondtam rá.Hmm..sajnos nem tudom megfogalmazni miért jutott ez az eszembe..De az a válasz,amiben megemlítődött a "rossz csont" kifejezés,na az volt a nyerő!!A rossz fiút úgy értettem h rossz csont,de még azt êrtem ez alat h keménykedő,vissza beszélős stb..:D
2016. aug. 10. 00:38
 19/25 anonim ***** válasza:
45%
A képen egy ratyirambó van, aki keménynek akar látszani, de még egy 50 kilós kis afrikai néger gyermek is könnyedén fellökné.
2016. aug. 10. 00:38
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem a sittes a rosszfiú. Valaki belinkelte Colin Farrell-t, na ő pl. rosszfiú.
2016. aug. 10. 00:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!