Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek ilyen "macskafüles...

Szerintetek ilyen "macskafüles" fejhallgató gáz egy fiúnak?

Figyelt kérdés

Erről beszélek:

[link]

Igen, aki követi az biztos tudja hogy túl van árazva és hogy a minősége sem a legjobb. De ezeket most hagyjuk, beszéljünk csak a kinézetről. Azt szeretném kérdezni hogyha egy srácon látnátok ezt akkor gáz lenne szerintetek?

2016. aug. 9. 15:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%
Aki con-ra jár, az meg is érdemli. Remélem belőled is embert faragnak egyszer;)
2016. aug. 13. 20:28
 22/24 A kérdező kommentje:
Jó, én itt befejeztem. Nem fogok átmenni SJW-be és arról írogatni hogy mindenkit el kéne fogadni minden hülyeséggel, de emellett sose fogom megérteni hogy miért zavar bizonyos embereket hogyha valakinek másfajta hobbija van. Főleg mivel ez a hobbi másban kárt nem tesz. Viszont a Conon lévő emberek általában rendkívül produktívak és jártasak sok mindenben. Főleg a komoly cosplayesek akik műalkotásokat képesek összepakolni. Az ölelőpárnás weabookat ne vegyük ide mert azokra tényleg ráférne valami ahogy írod. Viszont sajnos ennyivel nem lehet leírni az egész közösséget.
2016. aug. 13. 20:36
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjad már kérdező, monitoron kereszül nagy a szája a kisp.csűnek.

Egyáltalán semmi gáz nincs benne és senki nem verne meg, csak egyesek itt élik ki a frusztrációjukat.

2016. aug. 13. 21:03
 24/24 anonim ***** válasza:

Ezért max. megnéznek, de nem ütnek meg.

Én nem venném gáznak. Legfőképpen, mert szimpatikusak az olyan emberek, akik nyitottak az új dolgokra. Akár ilyesmikre is. De elég sokan gáznak gondolják. De ezt már sejthetted az előtt is, hogy ezt a kérdést kiírtad. Meg, hogy melegnek néznének... xd

2016. szept. 10. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!