Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek ilyen "macskafüles...

Szerintetek ilyen "macskafüles" fejhallgató gáz egy fiúnak?

Figyelt kérdés

Erről beszélek:

[link]

Igen, aki követi az biztos tudja hogy túl van árazva és hogy a minősége sem a legjobb. De ezeket most hagyjuk, beszéljünk csak a kinézetről. Azt szeretném kérdezni hogyha egy srácon látnátok ezt akkor gáz lenne szerintetek?

2016. aug. 9. 15:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
Melegbárban nem, mindenhol máshol gáz.
2016. aug. 9. 20:53
 12/24 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik. Ha neked tetszik hord nyugodtan. :D
2016. aug. 12. 23:58
 13/24 anonim ***** válasza:
Kicsit gáz, a saját biztonságod érdekében nyilvános helyen nem ajánlott az ilyen, a mai Magyarországon ilyenért simán megvernek valakit az utcán, főleg rosszabb helyeken.
2016. aug. 13. 00:38
 14/24 anonim ***** válasza:
Nem gáz.
2016. aug. 13. 00:50
 15/24 anonim ***** válasza:
34%
Azért kicsit remélem, hogy megvernek miatta:D
2016. aug. 13. 01:14
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

szerintem cuki:3

de mondjuk attól függ. lehet hogy hülyén nézne ki, hogyha nem olyan az alkatod/stílusod. nekem például nagyon tetszik, de mivel tudom hogy nekem nem éppen az a cuki arcberendezésem és stílusom van, ezért nem vennék, mert én magam is tudom hogy gázul néznék ki, olyan lenne mint egy rossz cosplay

szóval én úgy vagyok vele, hogyha egy saját érdekedben tartott önkritika után is úgy gondolod hogy tényleg passzolna hozzád, akkor nem lenne gáz. mert egy ilyen, szerintem aranyos fiúknak/lányoknak állna jól.

az más kérdés hogy mennyire kell foglalkozni azzal, hogy gáz-e vagy sem. igazából te döntöd el.

2016. aug. 13. 08:37
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Egy füles miatt megverni valakit? Nem mindegy mi rak más a saját fejére? a egy fszt rak akkor azt rak. Nem a máséra rakja.

Ha mindenki a saját életével törődne, akkor sokkal előrébb lenne az életben.

2016. aug. 13. 10:10
 18/24 A kérdező kommentje:
Nem fogom megvenni. De aki képes lenne ilyen miatt megverni az anélkül is tehet egy próbát. Írjon privátot aztán megbeszéljük egyik nap az őrsön vagy valahol a közelben.
2016. aug. 13. 20:12
 19/24 anonim ***** válasza:
Nem kell kérned, ha felveszel egy ilyet elvernek enélkül is:D
2016. aug. 13. 20:19
 20/24 A kérdező kommentje:

Mondom, ha megpróbálod akkor írj privátot és megbeszéljük mikor.

Amúgy meg egy-egy suttyón nem is lepődnék meg ha utcán bepróbálkozna. (Conról hazafele vertek már meg embereket) De ezektől az internetbetyároktól kevésbé kell tartani.

2016. aug. 13. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!