Hogy lehet szellemileg felnőni? Vagy át formálódni?
Sajnos alapbol szorakozott egy emberke vagyok...
Persze ezt ugy értem hogy nem csinalok a bolhabol elefantot el poenkodom a dolgokat sajat magam tartom el egyedul élek határozott vagyok de nem sok mindenen tudok ugymond fenn akadni.
Amolyan majd leaz vaahogy...
Bika a horoszkopom ..
24 F
Pontosan miben szeretnél szellemileg felnőni, milyen tulajdonságaid akarod fejleszteni?
Szórakozottan is lehetsz szellemileg felnőtt. Az is előny, hogy eltartod magad. Esetleg figyelj jobban a dolgaidra és gondold át. A helyesírásod nem a legjobb, sokan emiatt komolytalannak tarthatnak. A fogalmazásod sem. Ha az olvasás nem gond, olvass sokat, sokfélét.
És a horoszkópokat felejtsd el, értelmes szellemileg felnőtt ember ilyennel nem foglalkozik komolyan! :D
A leírásod alapján nekem úgy tűnik, te jobban fel vagy nőve, mint az átlagember. Eltartod magad, határozott vagy - ennyi, nem kell több. Miért kéne sok mindenen fennakadni, mint ejtőernyős a tévétornyon? Csak elveszítenéd az optimizmusodból eredő lendületet.
Nem az a szellemi felnőttség, hogy mindig komoly vagy, mint a szifilisz. Egy kis önkontrollal javíthatsz a szórakozottságon. Vagy talán valami kreatív tevékenységgel, amibe belemerülsz, és akkor a hétköznapi elkalandozásaidat (már ha jól értelmezem a szórakozottságodat) ott éled meg, lényegében odafigyelve arra, amit művelsz.
De nem vagyok szakember, csak logikázok, én is hajlamos vagyok a szórakozottságra.
Örülj neki,hogy nem vagy megkeseredve a problémáktól mint a mai társadalom 90%-a.
Ha jól érzed így magad akkor semmit ne tégy.A poén sok mindenre gyógyír lehet a mai világba.
24évesen egyedül eltartani magadat pedig nem hinném hogy semmi.
1. Válaszolo én értelek de pont azért indulok hátrányból mert a munka társaimhoz képest fiatal vagyok mind 40 pluszos.
Így hozzájuk képest ha fogalmazhatok igy gyerekesebb vagyok .
Mert nem zavar ha kevesebb 2-3db a túrós batyu vagy ha akkor kell kifujni a dobozt amikor indul a tábla ..
A lényeg hogy olyan piti dolgokon tudnak idegeskedni hogy az eszem meg áll. Nagyon korrektek csak látom én a reakciót .
Nem tudok rá görcsölni bizonyos kisseb jelentéktelen dolgokra.
Nem vagyok trehány. Dee maximalista se .
2. Válaszoló . Te is rá rá tapintottál.
3 . - ' ' - . Köszöni Szépen !
Mind hármotoknak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!